4 i 5 sierpnia nastąpił ruch wzrostowy, który pochłonął 266 tyś akcji. Po tym wzroście mamy korektę, w której obrót oscyluje średnio na kilkanaście tyś akcji. W poprzednich impulsach było podobnie.W tym kontekście chciałbym uzasadnienia,że ktoś dystrybuuje akcje. Myślę, że tak można. Kupić po 11.90, a później sypać w rynek po 8,45 zł. Jednak taki manewr nie można powtarzać w nieskończoność. Bez względu na stan umysłu, przychodzi moment, kiedy kasa się zeruje.
W celu utrzymania złudzenia płynności papieru oraz sztucznego podbicia kursu?
Pamietajmy, że są tu miliony akcji branych po 10 groszy, jest co uśredniać
Tak sobie myślę, że skoro w akcjonariacie są dwie sympatyczne dziewczyny, a jednocześnie są tak duże perspektywy, to można oczekiwać, że te perspektywy będą mocno przekroczone. Nigdy nie zdarzyło mi się na giełdzie, żeby oczekiwania były spełnione mniej, niż kilkakrotnie.Hossa zawsze przewyższa najlepsze życzenia. Jest tylko kwestia, czy mamy hossę.
Perspektywy półroczne spełnione tylko co do kosztów (może i przekroczone trzeba by porównać), w kwestii przychodów realizacja planu 0.0%. Ale plany i wizje wciąż rosną.
Odpowiadam dla Respect i Widz. Proponuję potrenować na innych papierach. Kupować totalnie po 12 zł i sprzedawać skokowo i systematycznie po 8,45. Jest ważne, aby obserwować efekt poczynań. Myślę, że trening wyjaśni. Potrenować, a nie pisać dyrdymały.
A nie przyszło ci do głowy że te leszcze/ trole/ Baje/ naganiaja by zarobić samemu na akcjach? Może ci duzi mają to w ... Może pierdami na forum się nie przejmują? Może jednak tu nic i nikt z duzych na NC nie chce sprzedać? Wycena spółki przez profesjonalistów jest jakoś koło 20 Z palca sobie wycenę wyssali? Wchodzili inwestorzy po 12,xx ....Może duży sprzeda na umowę? To po kiego ma wyprzedawać się na rynku?
Jeszcze uprzedzając : cena rynkowa jest także rezultatem działania troli spadkowych. Każdy to chyba widzisz. Jeśli ktoś dał powyżej 12 za akcje które na rynku były mniej niż 4 wtedy chyba.. to jednak sprawdził dlaczego warto dać 12,? Nie pojmuje co trzeba mieć w głowie by myśleć że wszyscy dookoła, szczególnie ci z pieniędzmi na inwestycje, to idioci.
Jasne jasne ahahaha
Prześledź historie (niejedną) z posta Scouta, pomyśl i sam sobie odpowiedz. Wyceny też były już kupowane, profesjonalistów, biegłych rewidentów. Pisane pod dyktando, na podstawie zmyślonych wejściowych danych.
Naganiacze sami chcą zarobić i dlatego naganiają, tu Ameryki nie odkryłeś. Kosztem naiwnej ulicy. A czy grubi czy ciency- to jakaś różnica?
Moment i odpowiedz. Jakbyś czekal na mojego posta.
W zasadzie to teraz jesteśmy po tej samej stronie. Ja też chce by teraz spadlo.
Więc pewnie masz rację że to klamstwo szmira i naciaganie.
Tak udzialowcy zarzad audytorzy dziennikarze analitycy i przede wszystkim prawnicy i rada nadzorcza to... i nie wiem jak to nazwac dosadnie,po imieniu ale by nie miec zarzutu. Może i w tym mi doradzisz...
Wyjaśnienie masz w podbitym wątku.
Manipulacja informacją, ludźmi. Czy coś więcej? Sprawa w toku, poczekajmy na rezultaty.
Przewodniczący rady nadzorczej chyba dobrze zna sprawe Macrogames - skoro jest pełnomocnikiem prezes Zemsty.
Przypadek? Każdy niech sam oceni
Respect weź no coś trzeba zrobić! Efekty tego trolowanie rzadne. Co to za konkurencja jest? Tak troluja że wcześniej 3,50 nie można się bylo doczekać a teraz nie można liczyć na 7..A za 8 z wielką łacha ktoś puści. Zwała miała być a wychodzi że czasu szkoda....
Se będę siedzieć z tym co mam i koleczka gdzieś indziej zrobię. Na Novavis AWM, czy Innogene lepiej trole troluja.
Mordęga z tutejszymi trolami.