• BRASTER Polecam :) Autor: ~NowyR [5.173.136.*]
    Witajcie oczywiście tak jak pisałem wróciłem na Telgam , że średnią 0,75 . Ale polecam równiez firme Blaster Medyczna + Fotowoltaika . Niedawno kosztowali nawet 30zł a dziś 0,67gr. Preses i RN do dzis skupili spore pakiety akcji w tych przedziałąch cenowych 0,59-0,65gr. Zapowiada sie , zę to osotatnia okazja aby w tej cenie kupić.
  • Re: BRASTER Polecam :) Autor: ~NowyR [5.173.136.*]
  • Re: BRASTER Polecam :) Autor: ~NowyR [5.173.152.*]
    Kto posłuchał dziś byłby do przodu :) Telgam tez dokupuję
  • Re: BRASTER Polecam :) Autor: ~DannySon [37.47.213.*]
    Ja mam duże obawy w stosunku do Brastera, spadek z 30PLN na grosze nie wziął się z niczego. Brak sprzedaży ich produktu połączony z dodrukiem akcji. Jeśli z takim samym efektem wejdą w PV to może i pójdzie do góry, ale równie szybko spadnie. Spekulacyjnie można się pobawić, ale na long term bym unikał.
    Licze na przejęcie zarząd coś wie dlatego kupił bardzo duże ilości na tym pułapie więc wszedłem;)
  • Re: BRASTER Polecam :) Autor: ~Hnn [89.76.147.*]
    Jak zwykle polecace na gorkach po wybiciu z 60 na 80 i zjazd, nagsniacz :) polecaj gdy na, wykresie wskazniki uklepane nidko a nie po strzale.
    Tak zawsze nagony polecają, grupa pewnie pompuje a na dnisch się wyprozni :)) cos tam pisali :))
    Nie pisałem aby wchodził ktos na górce ja kupiłem wczoraj po 0,66gr i czekam pewnie balonik trochę spuści powietrze i byc może jest okazja tego nie wiem to wasze pieniądze :)
    Pisałem wczoraj po 19 jak kurs był 0,67 i do 9 rano nie było większego ruchu ani wzrostu.......
  • Re: BRASTER Polecam :) Autor: ~zenek [176.221.122.*]
    Napisałeś 'zarząd coś wie dlatego kupił bardzo duże ilości' sprawdziłeś ile tego było ?
    Podpowiem około 70K :D
    Sprawdziłem i było grubo powyżej 100tys zł
  • Re: BRASTER Polecam :) Autor: ~DannySon [37.47.212.*]
    Teraz kupili, żeby po podbitce sprzedać... do mnie nie trafia jak firma, która poniosła klęskę na wdrożeniu urządzenia medycznego ma z powodzeniem wejść w PV. To są dla mnie dwa światy, które łączy jedna grupa ludzi, która poniosła juz wcześniej porażkę biznesową. Dla mnie pachnie wałkiem i wyciąganiem od kolejnych akcjonariuszy kasy.
    Kóleczko zrobilem
  • Re: BRASTER Polecam :) Autor: ~niezle [188.146.243.*]
    Przecież Braster złożył wniosek o ogłoszenie upadłości w Kwietniu.

To prezesi udziały wykupują.

Nie analizujecie spółki w przeszłość tylko tydzień wcześniej ? hahahahhaha
  • Re: BRASTER Polecam :) Autor: ~DannySon [37.47.212.*]
    OK, spekulacyjnie zawsze można zagrać. Jednak na teraz nie widzę tam fundamentów, a może zostać płacz ubranych. Mogę się mylić, tylko że grono ludzi którzy wtopili na Brasterze jest duże
    Dokładnie kilka godzin 15% nie jest źle:) pisać co z Telgam
  • Re: BRASTER Polecam :) Autor: ~DannySon [37.47.240.*]
    Gdybyś przetrzymał do dziś akcje jeszcze więcej byś zarobił. Patrząc po obrotach i to w którym miejscu kurs jest teraz dla mnie jeszcze bardziej realny stał się scenariusz, że Ci co kupili >90gr już teraz realizują stratę, bo z tego długofalowo nic nie będzie. Jedynie płacz ubranych
  • Re: BRASTER Polecam :) Autor: ~NowyR [5.173.128.*]
    Hejka ja dzis z samwgo rana wszedłem i 10% wyciągnąłem he he juz tam noe wejde. Teraz Wchodze w Lauren peso . Wcześniej nigdy kółek nie robiłem. I w Mennice wszedłem zakup po 120zł dziś. Nastawiam sie na kółeczka. Telgam średnia 0,748 trzymam niech zarząd wrzuci jakiws info bo nuda.
    Co z Telgam przydałby sie komunikat pozytywny
  • Re: BRASTER Polecam :) Autor: ~Xx [37.30.56.*]
    To że spółka „kiedyś kosztowała dużo” nie znaczy kompletnie nic. Zazwyczaj jak się startuje a biznes nie ma konkretnych fundamentów to startuje sie drogo, a ląduje na groszach bo ci co mieli pierwsze akcje uciekają z kasą ubierając biedaków którzy potem z tymi groszówkami wiszą. I zazwyczaj nie ma wielkich perspektyw na powrót do megapoczątków. Po drodze są emisje po niskich cenach, słabe raporty itd itd. Więc aby zobaczyć starą cenę to trzeba konkretnie biznes rozkręcać i walczyć o zaufanie, które zazwyczaj po takim zjeździe jest trudne do odbudowania
  • Re: BRASTER Polecam :) Autor: ~NowyR [5.173.128.*]
    Zgadzam sie z tobą dlatego trzeba w jeden dzień mozliwe koleczko i uciekać.
[x]
TELGAM 5,90% 0,41 2025-10-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.