Witajcie oczywiście tak jak pisałem wróciłem na Telgam , że średnią 0,75 . Ale polecam równiez firme Blaster Medyczna + Fotowoltaika . Niedawno kosztowali nawet 30zł a dziś 0,67gr. Preses i RN do dzis skupili spore pakiety akcji w tych przedziałąch cenowych 0,59-0,65gr. Zapowiada sie , zę to osotatnia okazja aby w tej cenie kupić.
Ja mam duże obawy w stosunku do Brastera, spadek z 30PLN na grosze nie wziął się z niczego. Brak sprzedaży ich produktu połączony z dodrukiem akcji. Jeśli z takim samym efektem wejdą w PV to może i pójdzie do góry, ale równie szybko spadnie. Spekulacyjnie można się pobawić, ale na long term bym unikał.
Jak zwykle polecace na gorkach po wybiciu z 60 na 80 i zjazd, nagsniacz :) polecaj gdy na, wykresie wskazniki uklepane nidko a nie po strzale.
Tak zawsze nagony polecają, grupa pewnie pompuje a na dnisch się wyprozni :)) cos tam pisali :))
Nie pisałem aby wchodził ktos na górce ja kupiłem wczoraj po 0,66gr i czekam pewnie balonik trochę spuści powietrze i byc może jest okazja tego nie wiem to wasze pieniądze :)
Teraz kupili, żeby po podbitce sprzedać... do mnie nie trafia jak firma, która poniosła klęskę na wdrożeniu urządzenia medycznego ma z powodzeniem wejść w PV. To są dla mnie dwa światy, które łączy jedna grupa ludzi, która poniosła juz wcześniej porażkę biznesową. Dla mnie pachnie wałkiem i wyciąganiem od kolejnych akcjonariuszy kasy.
OK, spekulacyjnie zawsze można zagrać. Jednak na teraz nie widzę tam fundamentów, a może zostać płacz ubranych. Mogę się mylić, tylko że grono ludzi którzy wtopili na Brasterze jest duże
Gdybyś przetrzymał do dziś akcje jeszcze więcej byś zarobił. Patrząc po obrotach i to w którym miejscu kurs jest teraz dla mnie jeszcze bardziej realny stał się scenariusz, że Ci co kupili >90gr już teraz realizują stratę, bo z tego długofalowo nic nie będzie. Jedynie płacz ubranych
Hejka ja dzis z samwgo rana wszedłem i 10% wyciągnąłem he he juz tam noe wejde. Teraz Wchodze w Lauren peso . Wcześniej nigdy kółek nie robiłem. I w Mennice wszedłem zakup po 120zł dziś. Nastawiam sie na kółeczka. Telgam średnia 0,748 trzymam niech zarząd wrzuci jakiws info bo nuda.
To że spółka „kiedyś kosztowała dużo” nie znaczy kompletnie nic. Zazwyczaj jak się startuje a biznes nie ma konkretnych fundamentów to startuje sie drogo, a ląduje na groszach bo ci co mieli pierwsze akcje uciekają z kasą ubierając biedaków którzy potem z tymi groszówkami wiszą. I zazwyczaj nie ma wielkich perspektyw na powrót do megapoczątków. Po drodze są emisje po niskich cenach, słabe raporty itd itd. Więc aby zobaczyć starą cenę to trzeba konkretnie biznes rozkręcać i walczyć o zaufanie, które zazwyczaj po takim zjeździe jest trudne do odbudowania