• DO ZNIEWOLONY !!!!! Autor: ~Baja [188.146.101.*]
    Cześć.
    Szkoda że nie założyliśmy się która spółka więcej spadnie ;))
    Wtedy bym wygrała.

VAR -28,41%

ARG -13,95%

Jestem miszcz inwestycji :) Dobrze że chociaż BTC Studios mam nie....:) ?
    Tak czy siak jestem Ci winna (8,95-2,20)x100= 675 złotych. I tak dobrze bo mogło być tysiąc. A akcje VAR i ART sprzedałam jak zaczęłam niuchać że polecą :)
    No i bardzo proszę o przesłanie mailem nr konta na adres: baja0407@wp.pl. Oczywiście wiesz chyba że nie potrzebuję Twojego nazwiska ani innych danych. Mail tez możesz wysłac z jakiegokolwiek adresu. Potwierdzimy sobie tylko na forum czy Ty to Ty bo chetnych na kasę moze się znależć kilku. :). Ja też nie bede Ci przelewać z mojego konta tak że SPOKO ;). RODO będzie zachowane. :)))
    Tylko proszę Zniewolony nie dyskutuj i nie ociągaj się. Zakład to zakład. Gdybym ja wygrała czekała bym na nagrodę:) Takie życie :))

• Re: DO ZNIEWOLONY !!!!! Autor: ~zniewolony [92.20.149.*]
    Droga Baju widze ze porzadna z Ciebie dziewczyna ,dlatego proponuje Ci za moja wygrana kup sobie kwiaty i butelke porzadnego wina albo wydaj te pieniadze na co chcesz,ja i tak zarobilem bardzo duzo dzieki takim jak ty .Nie jestem zadowolony z tego zakladu ,ale zaklad ,to zaklad ,wiec uszanuj moja wole.
  • Re: DO ZNIEWOLONY !!!!! Autor: ~Baja [78.11.162.*]
    Coś tu jest nie tak.
    Przegrany dostaje nagrodę. I jeszcze ma sam sobie kupić....
    Idea była taka że wygrany dostaje dopłatę do 100 akcji btcs taką by mu wyszło że kupił za 2,20.
    A teraz kwiaty. Ja ostatnio mam trochę problemy z logiką i pamięcią. Wszystko mi się myli, to prawda. Ale że aż tak.... I do tego ten co go się prosi by się nie upierał w zamian prosi by mógł postawić na swoim/ czytaj : zdecydował. Nie jestem dyplomatą : co teraz?
    Hmmm czy powinnam sama sobie kupić kwiaty? Czy coś... Zrobić mam sobie nagrodę za nic... ? A jak ja zasluze to będę musiała kogoś nagrodzić. ?
    Dziwnie mi z tym jakoś. Może jako uległa kobieta mam robić co mi się każe? Bezmyślnie cieszyć się że mi się upiekło? Jak zwykle mam jakiś znów problem. Chyba mnie te problemy bardzo lubią. A życie mogło by być takie proste. ... Zrobiła bym przelew i już. Sumienie czyste.
    Zniewolony? A może ty chcesz by ci za to dziękować? Taką zależność oparta na poczuciu wdzięczności budujesz ? No i nie będę spać w nocy bo będę myśleć: coś ty wymyślił i czemu tak utrudniasz i kombinujesz.
    Ter kto wymyślił zasady chyba chciał uprościć wszystkim życie? A może nieprzyjmowanie wygranej to też zasada? A to taka Pańska zasada, tak to zasada dobrego Pana.
    Nie podoba mi się.
    Piesz troche
    "Piesz troche" - znów nic nie rozumiem. To mnie przerasta... Za dużo skojarzen mam. Taka wada genetyczna. Sorry musisz wprost.
    To jest nr.konta 67 2340 0009 1450 4010 0000 3642 ,mysle ze teraz nie bedziesz czula sie winna ,chcialem dobrze
    Ufff, Dzięki :)))
    Proste rozwiązania jak proste jedzenie. Zawsze najlepsze. :))
    Ju.Ok?
  • Re: DO ZNIEWOLONY !!!!! Autor: ~zniewolony [92.1.197.*]
    Tak dziekuje bardzo ,pieniadze na koncie
    Super.Następnym razem przemyśle mojego "Czarnego konia" i się odkuję :))
  • Re: DO ZNIEWOLONY !!!!! Autor: ~zniewolony [92.1.197.*]
    ARG nie jest takim zlym koniem
[x]
BTCSTUDIO 0,96% 0,21 2026-02-04 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.