• Wszystko z SFD Autor: ~Jeronimo [109.173.214.*]
    Panowie, ja się podzielę taką refleksją. U mnie w kuchni, masło na patelnię? Z SFD. Ketchup? Z SFD. Olej? SFD. Dżem na kanapkę? Z SFD. Tych rzeczy jest mnóstwo - Żona jest trenerką personalną. Lekarz jej powiedział, żeby brała zastrzyki z kolagenem. To co? Zastrzyki może nie, ale kolagen w proszku? Z SFD. Oczywiście nie wspominam, że wszelkie białka, odżywki z SFD. Wejdźcie na Twittera i wpiszcze w wyszukiwarce "sfd". Małolaty się chwalą co kupili i ile kasy wydali... To naprawdę ma potencjał.
  • Re: Wszystko z SFD Autor: ~misio_pysio [5.173.144.*]
    Że też rozumu nie wziąłeś z sfd?
    Po za tym, z tego co piszesz to produkty spozywnosciowe, a oni tego nie robią. Jaki z ciebie konsument, jak nie odróżniasz produktów o suplementów?

Slaby naganiacz z ciebie, tak samo jak ich odżywki
  • Re: Wszystko z SFD Autor: ~Deso [37.47.212.*]
    Spożywcze też mają. Fit i bez cukru. Warto się zapoznać.
  • Re: Wszystko z SFD Autor: ~KucharzDomowy [31.0.41.*]
    Polecem buterr oil spray od SFD niezastąpiony w kuchni produkt a teraz mają go w promo po 17 zł
    Zresztą na ketchupy SFD też jest teraz obniżona cena a smak rewelka nie to co zwykłe przemysłowe.SFD opanowuje ten fragment rynku zdrowej żywności
    Zapomniałem też polecić mój przysmak do gofra czyli frużelinę srawberry od SFD tego smaku nie da się zapomnieć.
  • Re: Wszystko z SFD Autor: ~inwestor [83.4.206.*]
    wolę 7 fit mniej akcji i spółka w silnych rękach.....
  • Re: Wszystko z SFD Autor: ~Biceps [37.30.53.*]
    Czy 7fit to nie ten słaby triceps.pl z śmieszna mini siecią sklepików i marka której nikt nie kupuje ?
  • Re: Wszystko z SFD Autor: ~inwestor [83.4.206.*]
    co ty wiesz bipepsssss to zobaczysz,,,,,,
[x]
SFD -2,15% 3,19 2025-10-06 16:48:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.