MNS po wybiciu na 212 spadła 35% bo niektórzy nie lubią być z akcjami na wyniki lub realizują zysk , jestem tam od września 2020 właśnie za rekomendacją sławka super gość jest już na mns 6 lat od 2 zeta zarobiłem tam krocie i zostanę na następne taka korekta mnie nie wzrusz ale dla kupujących niesamowita okazja wszystko sprzedają na pniu (wywiad Jakubiuka z 2 maja i czat teraz z przed kilku dni prezesa ) złoto bije rekordy i to nie koniec inflacja dodruk pieniądza a oprocentowanie w banku zerowe odliczając podatek belki i inflacje mieli 5,5 bańki w IQ tyle albo więcej dorzucą w IIQ plus III i IV przed nami rekordowy sklepy sa wietrzone ze złota podejdx do najbliższego i popatrz co się dzieje plus internet przykład MP po wynikach IQ strata a II Q 34 mln zysku to świadczy jak wszystko płynęło w IIQ decyzje podejmiesz sam ja jestem przekonany wręcz pewny że do końca roku wyciągnę jeszcze 100% na MNS
Świetny typ i bardzo Ci za to dziękuje. Zgadzam się z Twoim podsumowaniem sytuacji i korzystając że podzieliłeś się ze mną swoją wiedzą i informacjami mam ułatwione zadanie bo jak powiedziałem nie mam żadnego rozeznania w spółkach i ich biznesach i sam bym tego nie znalazł. Co do wejścia dla mnie to jeden z najłatwiejszych setupów i idealnie warunki moje zostały spełnione czyli naruszenie lekutkie 100pln i to przed końcówką miesiąca. Idealnie rozegrana korekta i jak powiedziałem to jeden z najłatwiejszych dla mnie setupów więc super super. Przesyłam Ci bardzo szczere wirtualne podziękowanie do odebrania gdziekolwiek będziesz i w dowolnym czasie lub dniu tygodnia bez żadnego pokwitowania czy zbędnych formalności :)
a dlaczego podpisałeś się moim osobistym indywidualnym nickiem istniejącym w 1 egzemplarzu i przypisanym do jednej osoby ? proszę mi to wyjaśnić a przede wszystkim przestać tak robić.
2 zdania na tematy techniczne kursu.. Poprzednia miesięczna świeczka zaras po otwarciu (sierpień) rynek nie dał rady ustanowić "new high" bo poprzedni miesiąc algorytmy banków dotyczące zleceń sprzedaży wyznaczyły obszary dystrybucji wraz z momentem rozpoczęcia korekty w "okienku czasu". Czas by polowanie zacząć i ustawić się na 76,4 Fibonacciego czyli dokładnie tu, gdzie teraz jest kurs. Możliwe wystąpienie na początku następnego tygodnia "fałszywe" pokonanie fibo 76,4 w dół i powstanie w tym miejscu młota jako potwierdzenie ważności tego poziomu i jednoczesne "odepchnięcie się" kursu na wyższe poziomy ale nie od razu na "nowego haja" Za jakieś 5 tygodni w okolicach 175-185 zł. Już 3 takie szczegółowe "moje wizualizacje" kiedyś tutaj napisałem w odpowiedzi na sugestie jednego z użytkowników forum i ani razu co do poziomów, ceny i daty się nie pomyliłem. Może i tym razem "będzie po mojemu".