tu nigdy nie ruszy w taki sposób +10 i +10 itd, to nie ten typ spółki zgadzam się że na ten moment lepiej zarobić na innych spółkach, które robią po 50%-100% w miesiąc-dwa a nie kisić tu gotówkę, zawsze można tu wrócić w podobnej cenie lub nie wiele wyższej jak poprawi się sentyment do banków na gpw
Myslisz ze codziennie da sie zarobic 50 lub 100 procent ... dobry zart. Sami milionerzy by tu byli. Chyba jestes dzieckiem koronahossy i uwazasz to za normę, ale za niedlugo sie zdzwisz.
Jak zbiorę 100K do 7 zł to ruszę go mocniej za następne 100K akcji i się podstawię tak kilka razy, na razie pilnuję kursu by nie obsunął się poniżej 6 zł. Muszę jednak zebrać więcej akcji niż OFE Nationale-Nederlandel, póki co bronię kursu spółki i prawdopodobnie będę tu jednym z większych sterników indywidualnych w przypadku hossy na tym banku zostawiając ślad na wykresie wedle własnego scenariusza. Pozdr. wszystkich - JAcek
Cześć, mi zostało jeszcze resztki BPC - 2000 akcji, ostatnio widłowy nie puszczał kursu, jak puścił to porcjami opycham ten towar i koniuguję tu + na Getin Noble Bank bo tam ten cały p. "Ernest" chyba uprzątnął swoją stajnię (na 23 gr się ustawiłem). Daj mi zebrać 100k w sierpniu to zrobię hossę - obiecuję i podstawię koszyk popytowy wyżej. Do tego na Lug czyta mnie Maro66 i inni ze starej ekipy i też mogą tu przyjść, a podejrzewam, że jak kilku dołoży po kilka stów czy milionie to sprawnie odwrócimy trend. Pytanie co dalej jak minie 10 zł?
Nie, dostawiłem 7k na kupno po 8,40, kupuję 10k, 7k, 5k,... 10k, 7k, 5k - te równe to moje, podaż jest, ale nie taka wielka i jest szansa na większe zbiory
Co rok odkladaja zysk 60-80 milionów niemal co rok emisja po 10 pln lacznie 700 milionow za ostatnie lata a kurs kilkadziesiąt procent w dol co rok, zapomniana, martwa, ale w kasie ma 2,3 miliarda wlasnej kasy
jak tam chłopaki wasze zakupy? obroty dziś jak w warzywniaku! szkoda kasy na takie dno, co nie? jak dookoła można zarobić fajną kasę, a na tym truchle kręcą się już kilka miesięcy w ok 6 jacek z grochowa z ekipą macie już wyśnione 5% ? buahahahahahhahahahahahaha
Bzdury piszesz, jedno OFE wychodzi (NN), a ja dobieram regularnie. Ludzie zobaczyli, że stopa zwrotu z OFE NN spadła w 10 lat z 31% na 16% i wycofują się. OFE przechodzą do historii i zaczyna się era PPK, ale to trzeba rozumieć co tu się będzie działo jak warunki będą sprzyjające. Teraz jest zmienność, ale WIG ma potencjał wzrostu 80%+ Liczą właśnie na BOS i GNB, ze zarobię parę %. Jeszcze się nie pomyliłem od 27 lat poza czynnikami niezależnymi typu zdjęcie spółki z giełdy.
ok to powodzonka, każdy ma inne spojrzenie na tą samą spółkę, ja większość oddałem, zostawiłem 1/4 tego co miałem. Wolę bardziej "ruchawe" spółki które pokażą świetne wyniki za II i III kw i które płyną na aktualnie istniejącej modzie na spółki ochrony zdrowia, i nowe technologie. Choć jak tu zaliczą duży spadek, min 15-20% to pewnie się spekulacyjnie pojawię ponownie.
Jak tam zbieracze: Cezary i ten z grochowa, dalej zbieracie po 6 i pilnujecie żeby nie spadło poniżej 6? O przepraszam czy to COŚ było dziś po 5,5? Hahahaha. Czekamy teraz na równiutką piatkę, zbierajcie kasiore i zbierać, zbierać - na pewno akcji wam wystarczy.
tak dla przypomnienia pisałem ponad miesiąc temu przy kursie 6,10-6,20 że to martwa spółka i nic z tego nie będzie i co jest --> cały wrzesień 5,6-5,80 . Ja dziś sprzedałem do końca krvitamin i szukam czegoś i zajrzałem tu z sentymentu, ale jednak dalej twierdzę że nie warto zamrażać tu kasę na długie miesiące-lata.