A jeszcze nie ma weekendu. A już jest 30 komentarzy i to kilka po chinsku. Tutaj spokojnie gra na siebie zarobi. Dopiero w poniedziałek bedzie mozna ocenic cokolwiek. A ddzisiejszy dzien potraktowac jako okazje do dobrania.
Szczerze pozycjonowanie na samym Steamie lepsze niż myślałem. 140 miejsce 8:15, marketing zerowy. Liczę że dzisiaj nikt nie zawiedzie i można będzie wciągnąć po 3 PLN.
Po 3 się jeszcze nie udało zebrać ale tak myślę, że to jednak będzie poniżej 3 PLN w ciągu tygodnia. Serio nie naganiam. Nemesis jest super itd ale naprawdę Meta nie siadła totalnie. 20 opinni na Steam to pracownicy i rodzina. Widać że mają potencjał, warto się ustawiać koło 2,5 PLN. spółka warta 40mln i na longa jak ktoś jest to nie ma znaczenia.
Cześć nitk:) witam serdecznie. A wiesz poczytaj sobie o kickstarterze plus będzie tam co-op, motyw zdrajcy, znana i popularna marka, ilość polubień na YT itd. Ogólnie Meta to porażka (tak jak się spodziewałem):) ale to nie znaczy że nie warto tego waloru kupić. Warto ale w cenie odpowiednio niskiej, poniżej 3 myślę.
Myślisz Santa że January wchodził w tą spółkę głównie pod Nemesis? Obecnie Nemesis ma raptem ok. 900 osób w społeczności, 745 pozycja na Popular
Wishlist. Nic tu na chwilę obecną nie powala
Cześć karolka nic tutaj nie powala ale poniżej 3 PLN to też będzie inna dyskusja. Tutaj będzie wtedy poniżej 30 mln kap. Zresztą ja nie mówię, że to jakiś pewniak:)) Uważam, że Nemesis ma potencjał, trailer jest dobry, widziałeś? January mnie nie interesuje totalnie, w zasadzie to udział Varsav mnie tylko martwi bo Rosiński to były wice F51 a F51 (zarząd nie gry) to DNO. Mam nadzieję, że spadnie w najbliższych dniach (trend się utrzyma), może uda się po 2,50 kupić? Nie zapakuję tutaj istotnej części portfela.
Dzięki @santa. Póki co nie czuję tematu ale może się poprzyglądam. Na razie to widzę, że w kasie pusto i nie bardzo wiem za co mieliby dalej żyć mówiąc brutalnie. Poza tym Ciszewski w akcjonariacie mnie akurat nie zachęca. Szykowałem się na Pyramid Games na dłużej ale tam chyba będzie jakiś chory odpał na wejście a też za bardzo jeszcze nic nie pokazali.
Pyramid? Hmm tego to ja akurat nie kojarzę, ale spojrzę. Dzięki. Nie namawiam na Ovida, że to jakiś złoty strzał czy coś:) jak cena będzie atrakcyjna - nie obecna ze względu na meta to warto kupić i tyle.