E-KIOSK SA (7/2020) Analiza możliwości rozwoju Emitenta
Zarząd e-Kiosk S.A. z siedzibą w Warszawie "Emitent", "Spółka" informuje, że w wyniku oceny aktualnej sytuacji Spółki i perspektyw rozwoju, podjął decyzję o przeanalizowaniu w najbliższych kilku tygodniach opcji strategicznych dla Emitenta, polegających możliwości wycofania akcji Spółki z rynku NewConnect i postanowił skierować do Rady Nadzorczej wniosek o wyrażenie opinii w sprawie.
a) wiodący akcjonariusz Spółki tj. Gremi Media SA z siedzibą w Warszawie posiada obecnie łącznie 14.136.621 sztuk akcji tj. 78,15 % posiadanego kapitału oraz udziału w głosach Spółki;
Ho,ho! Kolejna spółka z grupy Gremi, żegna się z giełdą. Na KCI (Ponar) również trwa delisting, do 17 sierpnia maja wezwanie na akcje, które cieszy sie ogromnym wzięciem.
Żadna spółka się nie żegna. Chyba, że drogo za to zapłacicie. Choć, widzę że klakierzy już uruchomieni. To ja wam mówię: nie ma szans, ani sztuki wam nie oddam, a beze mnie możecie pierdnąć. Nawet wyciskania nie zrobicie :)
wg Bankiera średnia 3m to nawet niecałe 0,95zł ale wiadomo, że do wezwań liczy się ją trochę inaczej niż średnia arytmetyczna po prostu najbezpieczniej byłoby żeby kurs rósł i średnia no i warto zbierać akcje do potencjalnej konfrontacji na potencjalnym NWZA
Opanujcie zwieracze i ratujcie pieniądze! E kiosk idzie śladem KCI, czyli wylot z giełdy. Na KCI mają już pozamiatane, trwa wezwanie na akcje. Tutaj to nastąi za kilkanaście dni. Kurs zleci na pysk, na szyję. Tak ciężko to zrozumieć?
Ty naprawdę myślisz, że ktoś się zasugeruje wypocinami naganiacza i odda papier po aktualnej cenie? Zobaczymy na ile poważni są ludzie z gremi, tzn. czy w cenę ewentualnego wezwania wbudują premię za zdecydowaną poprawę perspekyyw tej spółki.
Leci to chyba na początek na 1.50zł. Co wy o tym wycofaniu, nie ma żadnego info decyzji, żadnego wezwania... Swoje trzeba robić a nie przejmować się komunikatem który miał raczej celowo zabić wzrost po świetnych wynikach. Co się udało bo wszyscy tu o wycofaniu, zamiast o super wynikach
21.09.2020 NWZA KCI w sprawie wycofania KCI z giełdy
Podjęcie uchwały w sprawie zniesienia dematerializacji akcji oraz wycofania akcji Spółki z obrotu na rynku regulowanym prowadzonym przez Giełdę Papierów Wartościowych w Warszawie S.A.
I o to im chodzi. Też mam już powoli dość. Przupominam że średnią bierze się ze sesyjnej ceny ważonej obrotem, więc z ostatnich sesji wchodzą kursy poniżej 90 gr. Swoją drogą do sprawdzenia w knf czy nie są to pakiety przewalane przez powiązane rachunki w obie strony. Nic mnie już nie zdzwiwi po żenujących wpisach trolli na kci i ekiosku piszących na zlecenie kudlatego i spólki. Jak oni nie dostaną za to sankcji to już nie wiem o co chodzi z paragrafami doyycząchmi manipulacji. Zarząd ekoosku też gra z kudłatym na jak najtańsze wyciśnięcie akcji. Wzywajcie w końcu i skończcie tę szopkę na zlecenie pryncypała.
Dnia 2020-09-17 o godz. 10:03 ~morzenty napisał(a): > Dnia 2020-09-17 o godz. 09:45 ~lukas8i8 napisał(a): > > chyba bedą cisnąc kurs akcji przez najbliższy czas by zejść ze średnią np na 80 gr > > Nic takiego. To ja sprzedałem z zyskiem. Ale mam dość tej spółki. I całego hajdara.
I kupiłem wczoraj DataWalk. I jestem 10% do przodu. Chrzanić H.
Czytając co poniektórych to trudno zrozumieć. Wystarczą dwa komunikaty i zamiast walczyć o cenę, sensowne wezwanie to... wielu oddaje. Przecież ten straszny H nie musi nic robić kiedy ma do czynienia z owieczkami co się albo boją, albo się znudziły, albo mają dość
Dnia 2020-09-18 o godz. 16:24 ~enter napisał(a): > Czytając co poniektórych to trudno zrozumieć. Wystarczą dwa komunikaty i zamiast walczyć > o cenę, sensowne wezwanie to... wielu oddaje. Przecież ten straszny H nie musi nic robić > kiedy ma do czynienia z owieczkami co się albo boją, albo się znudziły, albo mają dość >
Dnia 2020-09-18 o godz. 16:14 ~morzenty napisał(a): > Dnia 2020-09-17 o godz. 10:03 ~morzenty napisał(a): > > Dnia 2020-09-17 o godz. 09:45 ~lukas8i8 napisał(a): > > > chyba bedą cisnąc kurs akcji przez najbliższy czas by zejść ze średnią np na 80 gr > > > > Nic takiego. To ja sprzedałem z zyskiem. Ale mam dość tej spółki. I całego hajdara. > > I kupiłem wczoraj DataWalk. I jestem 10% do przodu. Chrzanić H.
O psiepraszam... 18% do przodu. Ament z ekioskiem i grzywaczem.