Wyobraź sobie że masz spółkę w której jest milion akcji. Ty posiadasz 20% z nich. inni mają 50%. Zdajesz sobe z tego sprawę że za jakiś czas będą warte dużo więcej. Zakładając zysk 5 milionów. To lepiej jest mieć 20% akcji czy 50% ? Lepiej jest jak pompujesz czyjeś akcje, czy jak inni pompują twoje akcje ? Przemyślcie :)
Jak myślicie jak duża szansa jest na to, że rząd będzie kupował maseczki dla szpitali etc. od polskich firm po tej wpadce z lewymi maseczkami z Chin? Protektor będzie chyba jedyną polską firmą z atestem na maseczi medyczne, czy się mylę?
Giełda się zmieniła. Odkąd w marcu pojawili się, jak ich nazywam, "covidowi inwestorzy", kursy akcji szaleją i dla poważnego inwestora brak w tym jest sensu czemu tak się dzieje. Ale jak do głosu dochodzą "covidowi inwestorzy", którzy kupują i może nawet tego samego dnia sprzedają po kilkanaście razy akcje, którzy nie rozumieją zasad giełdy, którzy spekulują, nawet nie rozumiejąc jak to się do końca robi, to nie ma się czemu dziwić, że są takie ruchy jakie są. Giełda, na której kiedyś byli poważniejsi ludzie, dziś jest jak plac zabaw z bandą niewychowanych dzieciaków, zachowujących się głośno i nie szanujących ogólnych dobrych zwyczajów.
Jak byś miał pojęcie o certyfikatach to byś takich głupot nie pisał. A jak byś faktycznie miał firmę posiadającą certyfikat to byś tu nazwą i namiarem wysmarował całe forum.
Nie będę robił reklamy na forum firmy konkurencyjnej , bo nie ładnie to wyglada . A co do certyfikacji to skoro nie masz zielonego pojęcia to nie obrażaj mojej osoby
Z tego co wiem to firma z Wrocławia szyje maski z certyfikatem i mają w ofercie 1 i 2 , a na 3 właśnie czekają . Maski są naprawdę super jakości . Firma nazywa się BI SAFE - proponuje sprawdzić . Dlatego dziwi mnie , ze PROTEKTOR tak się z tym długo organizuje ??! Przecież dla Nich , przy tych wszystkich rządowych kontraktach to będzie jak wygrana w totka .... mogli by chociaż jakieś informacje udostępnić jak sprawa wyglada .... trochę słabe mają podejście
Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Jeśli uzyskanie atestów/certyfikatów na maseczki medyczne jest takie proste, a Protektor, który ma kontrakty rządowe i zasięgi na Europę tak długo zwleka z podaniem informacji, to znaczy że coś grubszego się tutaj szykuje... ;)
Mogę się tylko domyślać i mieć nadzieję , ze robią certyfikat na maseczki typu 3 dlatego tyle to trwa , ale to właśnie te maski są najbardziej potrzebne , a cena takiej maski pewnie będzie w przedziale od 20Zł do 30 zł ?! Strzelam ale tyle się płaci za maski typu 3