Transek widzę , że nie potrafisz bezemnie żyć i bardo tęsknisz. Dzis wrócił z urlopu. Na wakacjach nigdy nie korzystam z elektroniki żeby oczyścic umysł z wszystkiego co mnie otacza . Notowania mnie zaskoczyły bardzo pozytywnie ponieważ sporo zarobilem. Transek, inwestujemy, przyznaje wam rację i gratuluje. Gratuluje wyczucia i zarobku. Ja dzięki temu że nie miałem ustawionych stoop losów też zarabiam. Szacun Panowie
No w koncu urlopowicz, nie wierze ze ani razu nie zagladales w notowania majac akcje. Takie bajki to nie dla mnie. Zarobisz jak sprzedasz akcje, ktorych nie masz. :)
Transek ja wiem co mam a ty pisz co chcesz . Jak mówiłem na urlopie odstawiam elektronikę . Widocznie masz problem jeśli nie potrafisz żyć bez giełdy. Dla mnie to nie jest najważniejsza rzecz w życiu - są większe wartości . Wyślij mi maila to mogę ci posłać printscrena to zobaczysz że mam akcje i będziesz mògł spokojnie spać
Nie zagladam do obcego portfela to mnie nie ciekawi. Intryguje mnie twoje nie racjonalne zachowanie.
Zachowujesz sie inaczej w porownaniu do wiekszosci ludzi na gieldzie.
Jestem na gieldzie od poczatku i nie spotkalem osoby ktora na forum majac akcje oglaszala co chwile swoj pesymizm w stosunku do swojej inwestycji. To tak jakby ktos nie byl przekonany o tym ze robi dobrze. Po co tkwic w takim stanie i sie meczyc.
Moze tez tak byc, ze zainwestowales malo srodkow i masz to gdzies. Po prostu nie jest to dla ciebie glownie zrodlo utrzymania. Nie mogl bym jechac na urlop nie zamykajac pozycji na niecpewnych spolkach lub nie ustawiajac stop losow, a na sto procent poswiecilbym chociaz 5 min na sprawdzenie wiadomosci czy kursow spolek. Moze to jest uzaleznienie, ale lubie miec kontrole nad tym co sie dzieje i byc zabezpieczony w razie w.
Co z tego ze wypoczales na urlopie jak przyjedziesz do domu i masz -30%, i co znowu musisz jechac na urlop? :)
Życie taka jest giełda . Poza tym spoko które mam są w miarę stabilne , nie spadają 30 procent w tydzien. Gratuluje wyboru i życie nam aby marvipol był po 10 zł
Na 4,9 nic nie ma.
Wiekszym oporem jest 5,2 pozniej dopiero 6,3.
Teraz tech 4,6 ma byc wsparciem, pozniej wsparciem bedzie 5,2. Mam nadzieje ze chlopaki podciagna kurs do tych przynajmniej 6 przed korekta na swiatowych rynkach.
Ja na razie pozamykałem swoje wszystkie pozycje. Za tydzień idę z powrotem do pracy i nie będę miał czasu na śledzenie giełdy. Przez pół roku z 250k zrobiło się 303k więc szału nie robi, ale też nie można płakać:)
Życzę powodzenia w inwestowaniu. Wrócę na giełdę po korekcie na światowych rynkach.
Tez dobre podejscie.nie stracisz i nie zarobisz. Jestem troche innego zdania mozna robic sobie przerwy od gieldy ale nie zadlugie zeby nie wyjsc z formy. Na spadkach zarabia sie pewniej i szybciej, ale tylko na naszej gieldzie.