Ja liczę że w raporcie pojawią się konkretne dane i informacje odnośnie projektów PV realizowanych wspólnie z MLSYS. Jeszcze zapewne nie przełoży się to na istotny wzrost przychodów w 2KW2020, ale pokażę perspektywę na 3KW. Choć oczywiście miłe zaskoczenie może się przydać a wtedy solidny UP.
Osobiście kupiłem na górce 0,92 gr i wywaliłem , ale powtarzam wróce tu na zakupy 2 dni przed wynikami :) Trzymajcie sie i udanego weekendu nie pijcie za dużo ;)
Dałeś radę kupić? Czy pociąg odjechał?
Widziałem sporo postów na innych forach zachęcających do zakupu TLG, możliwe że będzie ciężko kupić za rozsądną cenę na 2 dni przed raportem
Widziałem informacje, że planują coś robić w tym kierunku, ale bez szczegół. Próbowałem coś wygooglować, ale bez skutku. Może jeszcze przed raportem napiszę do spółki z pytaniem w temacie.
Przy sprzedaży akcji przez insiderów warto mieć na uwadze, że czasem wynika ona po prostu z potrzeb gotówkowych albo może być też realizacją zysków z programu motywacyjnego, a nie pogorszeniem sytuacji w spółce, choć i tak się może zdarzyć . Jak uważacie jaki bedzie raport sprzedaż akcji przez zarząd tuż przed wynikami....
I jak, będziesz dobierać po zejściu na ~70gr? Ja dobrałem dziś dodatkowe 7k. Mimo wszystko liczę na dobry zarobek do końca roku, bez udziału naganiaczy