Powodem zawieszenia notowań spółki jest niedostarczenie na czas raportu za rok 2019.
Prosze wejść na strone gpw.pl i sprawdzić ile spółek zostało z dniem dzisiejszym zawieszonych, jest to około 40 spółek.
Jeśli wierzyciel ma taką wiedzę jak pisze powyżej, to już wszystko jasne dlaczego ma problemy z odzyskaniem swoich zaległych obligacji. O ile je posiada, bo raczej szczerze w to wątpie -ale to tak na marginesie.
Posiadacz, powiedz nam co jest z tobą nie tak. Wszystkich na około obrażasz, poprawiasz, pouczasz, masz monopol na rację i prawdę, itd. Masz jakiegoś „fisia” na tle tej spółki. Jesteś jak ten strażnik, który broni pustego skarbca – w tym przypadku bronisz bankruta i ludzi nim zarządzających pomimo, że na to nie zasługują w kontekście tego ilu ludzi i na jaką kasę oszukali. Odpuść sobie, twoje uwagi są nie na miejscu.
Z całym szacunkiem obligatariusz ale niestety jesteś w błędzie. Ja cenię ludzi, którzy jeśli nie mają wiedzy to lepiej niech nie manipulują innymi i nie mówią kłamstwami a jedynie szczerą prawdą. Wierzyciel wykazał się totalnym ignorantem na wiedzę i pokazał, że nie potrafi jej znaleźć...dlatego zostałprzezemnie osądzony. Jeśli chodzi o pusty skarbiec,czy o tą spółkę to nie nam sądzić jak jest w istocie...jak widać prezes zaczyna w temacie obligacji działać i próbuje się z wiekszością dogadać analizuję to po komunikacie. Jak będzie zobaczymy, ja osobiscie uważam, że prezes nie powiedział jeszcze ostatniego słowa.
Z założenia obligat jestem takiego, że porażka zdaża się zawsze i każdemu może powinąć się noga ale jeśli prezes się jeszcze nie poddał to jeszcze ma szanse. Twoje obrażanie prezesa będzie miało sens jeśli spólki nie będzie na giełdzie za jakis czas i gdyby ogłosiła upadłość. Teraz jeszcze jest czas i oby jak to mówisz chwalony przez moją osobę prezes czy wzgardzany przez Ciebie...wziął się za siebie i działał na naszą wspólną korzyść...bo od niego wszystko zależy.
Oj Patentus patentus... Co już ugraliście dywidende z Prezesem?
Jak widac nie udalo sie a mówiłem i ostrzegałem.
Byłem i jestem jeszcze na spółkach typu Ml system, bras, wielton, 4mass,alior, rafako, columbus-tak do columbusa mam sentyment. Pkpcargo rainbow, pgnig, milenium, bah, cognor, getin i na wielu innych też i co z tego?
Tu mam skromny pakiet w obligacjach i 60 tysiecy akcji i nie wiem dlaczego obligatariusze az tak opluwają tą spółke, po głębszym przemyśleniu sprawy uważam że dla każdego z nas powinno się opłacać aby spółka wyszła na prostą i szczerze nie wiem jakim cudem ale trzymam kciuki.
Dzięki, sprawdziłem i rzeczywiście wisimy za brak raportu https://newconnect.pl/uchwaly-zarzadu?ph_main_01_start=show&ph_main_01_cmn_id=17318&title=Uchwa%C5%82a+Nr+574%2F2020
Tak dla rozrywki poczytajcie co " posiadacz " pisze na forum spółki Patentus !!,od kilku lat pod nickiem "Kordian " To bardzo poważny solidny inwestor ::)) z .... Jeszcze sprawdżcie skąd on pisze ?? Powodzenia i pozdrowienia Kordian """
jestem jako niezależny obserwator i raczej jestem za posiadaczem w tym wypadku i sądzę, że faktycznie wiedzy nie miałeś żadnej. wielcy ludzie potrafią przyznać się do błędu i zaskarbić sobie szacunek innych ale ty nie potrafisz.
Nie wiem czy z tej ironi się śmiać czy płakać nad Tobą? Każdemu z nas powinno zależeć nad tym aby spółka powstała z popiołówi posiadaczą akcji i obligacji. Użalanie się na forum nie ma sensu najmniejszego.