• Bez przesady. Autor: ~Koks_na_anabolikach [172.58.110.*]
    Drodzy przekręciarze.
    Czy przy całym swoim chamskim naganianiu na spółkę, pompowaniu, przerzucaniu z wora do wora i wciskaniu kitu moglibyście zachować chociaż odrobinę klasy? Jestem w stanie znieść wszystkie wpisy bez żadnej merytoryki, robione na zasadzie kopiuj, wklej i stosujące techniki z podręcznika manipulacji dla szkoły podstawowej. To jest element swoistej gry i każda średnio rozgarnięta małpa rozszyfrowuje to w trzy sekundy. Lecz podbitka z 1,3 na 1,55 jedną (!) akcją obraża moją i myślę, że nie tylko moją inteligencję. Naprawdę myślicie, że tego nie widać i ludzie są aż takimi kretynami? Żeby nie było, nie mam i nie mam najmniejszego zamiaru wchodzić w posiadanie akcji tej wydmuchy, chociaż pewnie mógłbym zarobić jakieś drobne, podłączając się pod te wasze wałki. Nie interesuje mnie jednak tego typu działalność. A dlaczego w ogóle tracę swój czas pisząc tutaj? Bo denerwuje mnie, gdy czytając forum porządnych spółek, trafiam nagle na tekst w stylu: kup pan cegłę, zerkam z ciekawości i od razu rzuca mi się w oczy któraś już banda cwaniaków usiłująca żerować na ludzkiej naiwności. Nie możecie się wszyscy zająć jakąś uczciwą pracą?
  • Re: Bez przesady. Autor: ~Opałek [31.135.192.*]
    w punkt...
  • Re: Bez przesady. Autor: ~Slawko [5.173.40.*]
    W punkt latego że nie zdążyłeś wejsc zapewne.
  • Re: Bez przesady. Autor: ~azeter [212.180.149.*]
    Tutaj będzie płacz bo jak ktoś zawiśnie na haku to na baaaaardzoooo dłuuugoooooooo.
  • Re: Bez przesady. Autor: ~xxx [83.19.196.*]
    i znowu szczekanie tych samych piesków. A karawana cały czas we właściwym kierunku. Teraz nawet jakby akcje spadły o 70% to nadal mam piękny wynik. I to wcale nie oznacza, że już jest drogo. Wręcz przeciwnie. Biorąc pod uwagę oczekiwane wyniki to akcje SFD sa jak za darmo.
  • Re: Bez przesady. Autor: ~RafalZ [83.25.165.*]
    W tym roku osiagnie zysk 12-18 mln zł.
    C/Z= 3,5-5 przy obecnym kursie.
    Litości.
  • Re: Bez przesady. Autor: ~xxx [83.19.196.*]
    Kurs będzie wtedy po 3-4 zł a pieski cały czas będą ujadać
[x]
SFD -3,43% 3,10 2025-10-09 16:42:23
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać