• Co z wnioskami od SII Autor: ~szambox [194.49.107.*]
    Pisałem do SII w sprawie informacji na jakim etapie są wnioski do instytucji: prok, KNF i nie otrzymałem odp. Ktoś się orientuje czy sprawę uwalono? Nie mam prenumeraty GW, gdzie był jakiś artykuł o tych oszustach.
  • Re: Co z wnioskami od SII Autor: ~VPN [5.173.122.*]
    Trzeba bardziej się zaangażować. Artykuł opisał proceder. Jeżeli skladaleś dokumenty i byłeś przesłuchiwany to możesz sam sprawdzić w prokuraturze materiał. Sprawy nie uwalą. Zbyt wielka skala oszustwa. Zamiast kontraktu z budimexem powinni zrobić kontrakt z akcjonariuszami i oddać pieniądze. Ale oni są za tępi.
  • Re: Co z wnioskami od SII Autor: ~szambox [194.49.107.*]
    Dzięki za info. Niestety ale nawał pracy nie pozwala mi się w to bardziej angażować. Nie mniej jednak byłem przesłuchiwany i od tego czasu nic. Jak można sprawdzić status sprawy w prokuraturze? Muszę odświeżyć maile od SII ale pamiętam, że nie było info od czasu przesłuchania.
  • Re: Co z wnioskami od SII Autor: ~Aero [195.38.12.*]
    Dnia 2020-08-04 o godz. 09:25 ~szambox napisał(a):
    > Dzięki za info. Niestety ale nawał pracy nie pozwala mi się w to bardziej angażować. Nie mniej jednak byłem przesłuchiwany i od tego czasu nic. Jak można sprawdzić status sprawy w prokuraturze? Muszę odświeżyć maile od SII ale pamiętam, że nie było info od czasu przesłuchania.

Po sygnaturze akt
  • Re: Co z wnioskami od SII Autor: ~szambox [194.49.107.*]
    O wow , ale odkrywcze
  • Re: Co z wnioskami od SII Autor: ~Aero [212.180.231.*]
    Dnia 2020-08-04 o godz. 20:02 ~szambox napisał(a):
    > O wow , ale odkrywcze

Odpowiedź na Twoje skomplikowane pytanie. Innej nie ma.
  • Re: Co z wnioskami od SII Autor: ~szambox [79.175.220.*]
    Otrzymałem odpowiedź, że brak kontaktu z prokuratorem prowadzącym. Wszyscy schowali głowy w piasek. Są tu jeszcze poszkodowani przez nich?
  • Re: Co z wnioskami od SII Autor: ~rapa [31.0.81.*]
    Mówiłem, że ruski zaradzi bo tu nie ma na co liczyć
  • Re: Co z wnioskami od SII Autor: ~Aero [195.38.12.*]
    Dnia 2020-09-16 o godz. 19:55 ~szambox napisał(a):
    > Otrzymałem odpowiedź, że brak kontaktu z prokuratorem prowadzącym. Wszyscy schowali głowy w piasek. Są tu jeszcze poszkodowani przez nich?

Prokurator jest na urlopie, wraca w poniedziałek
  • Re: Co z wnioskami od SII Autor: ~szambox [165.225.207.*]
    rozumiem, pozdrawiam,
    PS. jeżeli ktoś ma istotne informacje, to proszę się tu podzielić.
    Ja ze swojej strony nadal walczę, ale odbijam się od ściany.
[x]
MINOX 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.