Pisałem do SII w sprawie informacji na jakim etapie są wnioski do instytucji: prok, KNF i nie otrzymałem odp. Ktoś się orientuje czy sprawę uwalono? Nie mam prenumeraty GW, gdzie był jakiś artykuł o tych oszustach.
Trzeba bardziej się zaangażować. Artykuł opisał proceder. Jeżeli skladaleś dokumenty i byłeś przesłuchiwany to możesz sam sprawdzić w prokuraturze materiał. Sprawy nie uwalą. Zbyt wielka skala oszustwa. Zamiast kontraktu z budimexem powinni zrobić kontrakt z akcjonariuszami i oddać pieniądze. Ale oni są za tępi.
Dzięki za info. Niestety ale nawał pracy nie pozwala mi się w to bardziej angażować. Nie mniej jednak byłem przesłuchiwany i od tego czasu nic. Jak można sprawdzić status sprawy w prokuraturze? Muszę odświeżyć maile od SII ale pamiętam, że nie było info od czasu przesłuchania.
Dnia 2020-08-04 o godz. 09:25 ~szambox napisał(a): > Dzięki za info. Niestety ale nawał pracy nie pozwala mi się w to bardziej angażować. Nie mniej jednak byłem przesłuchiwany i od tego czasu nic. Jak można sprawdzić status sprawy w prokuraturze? Muszę odświeżyć maile od SII ale pamiętam, że nie było info od czasu przesłuchania.
Dnia 2020-09-16 o godz. 19:55 ~szambox napisał(a): > Otrzymałem odpowiedź, że brak kontaktu z prokuratorem prowadzącym. Wszyscy schowali głowy w piasek. Są tu jeszcze poszkodowani przez nich?