• perspektywy Autor: dirk4 [5.57.129.*]
    Ktoś musi coś wiedzieć o najbliższych wynikach bo skąd takie wzrosty?? W raporcie wyczytałem, że w ostatnich kwartałach spółka znacznie poprawiła marże na handlu miodem. Według raportu ukraińscy pszczelarze przez ostatnie kwartały utrzymywali wysokie ceny miodu, lecz w ostatnim kwartale zaczęli obniżać ceny co już odbija się na większym zysku. Jakiego raportu się spodziewacie?
  • Re: perspektywy Autor: ~Mariusz [205.201.55.*]
    Wyniki mogą być bardzo dobre ze względu też na epidemię. Wystarczy zerknąć na akcje Kruszwicy (ludzie bardzo dużo kupowali produktów spożywczych, np. Olej rozchodziłb sie jak ciepłe bułeczki ) czy astarty . Czytałem że w okresie wysokiej inflacji warto inwestowac w spolki spożywcze jak kruszwcia seko astarta Czy delko.
  • Re: perspektywy Autor: ~Inwestor [5.173.121.*]
    Po dzisiejszej korekcie kupiłem fajny pakiecik. Firma jak najbardziej przyszłościowa i dobra branża .
  • Re: perspektywy Autor: ~defenetre [87.239.175.*]
    Cała przyszłość MFOOD to Bułgaria.
  • Re: perspektywy Autor: ~Xxx [77.255.34.*]
    Raport super. 1.5 mln czystego zysku i wzrost przychodów do 38 mln w samym 2 kw.
  • Re: perspektywy Autor: dirk4 [5.57.129.*]
    brawo, super raport. oby tak dalej , firma ma fajne plany rozwoju i cieszę się , że kupiłem ich akcje to będzie inwestycja na lata.
  • Re: perspektywy Autor: ~Ferdek [31.0.37.*]
    Jedna z niewielu spółek na MC z zyskiem sensownym.. Jeśli zaczną wuplacac kiedyś zapowiadana dywidendę będzie bardzo ciekawie
  • Re: perspektywy Autor: lesterro [176.221.113.*]
    Ale tu potencjał jest. W dłuższej perspektywie nawet do C/WK=1 może być czyli 600% jeśli w tym roku 6mln zysku wyczochrają.

Wlozłem aż zabujało. Teraz na korektach będę łapał. Tylko płynność. Szambo w moim letnim domku szybciej płynie. No ale jak powolutku z kursem się rozkręci to może grubiej wejdę ...
[x]
MFOOD 0,00% 0,65 2025-10-17 16:01:59
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.