Ktoś musi coś wiedzieć o najbliższych wynikach bo skąd takie wzrosty?? W raporcie wyczytałem, że w ostatnich kwartałach spółka znacznie poprawiła marże na handlu miodem. Według raportu ukraińscy pszczelarze przez ostatnie kwartały utrzymywali wysokie ceny miodu, lecz w ostatnim kwartale zaczęli obniżać ceny co już odbija się na większym zysku. Jakiego raportu się spodziewacie?
Wyniki mogą być bardzo dobre ze względu też na epidemię. Wystarczy zerknąć na akcje Kruszwicy (ludzie bardzo dużo kupowali produktów spożywczych, np. Olej rozchodziłb sie jak ciepłe bułeczki ) czy astarty . Czytałem że w okresie wysokiej inflacji warto inwestowac w spolki spożywcze jak kruszwcia seko astarta Czy delko.
Ale tu potencjał jest. W dłuższej perspektywie nawet do C/WK=1 może być czyli 600% jeśli w tym roku 6mln zysku wyczochrają.
Wlozłem aż zabujało. Teraz na korektach będę łapał. Tylko płynność. Szambo w moim letnim domku szybciej płynie. No ale jak powolutku z kursem się rozkręci to może grubiej wejdę ...