Wy querwa wszyscy zbierata... a jak sie zacznie kurs sypać to bedzieta srać w pory i selery. Same twardziele tu siedzą co od 3 lat zbierają i nie zarabiają. Pierdolita gupoty bedzieta siedzieć tu i piszczeć po cichu a twardzieli udawać a po 3 gr nikt nie bedzie chciał brać. wtedy zobaczyta
W pory to ty strasz gościu bo nie wiesz jakie ruchy tu wykonamy jesteś zbyt cienki zęby to wiedzieć.napisał bym ci parę gorzkich słów ale się powstrzymam.Jak będzie po 3 gr to będę skakał pod sufit ale nie licz na to ze mi odbierzesz choć grosz żarty się skoczyły
Piotrek on ma chyba racje bo jak kurs spadnie na 3 gr i będzie wszystko w rynek wywalone te 300 mln akcji i będzie w tym poziomie rok to ty to będziesz dziennie zbierał? Widać że straszysz ale chyba wiesz ze nie jesteś w stanie nic zmienić bo jesteś troszeczkę za słaby. Sporo takich przypadków jak ktoś jest ubrany dużo wyżej niż kurs i straszy że jak cena spadnie do zbierze wszystko. Pomyśl ja tam nie wiem na co cie stać ale całej giełdy raczej nie wykupisz.
Co was to obchodzi w co inwestuje, to jego kasa skoro chce to niech kupuje, nie rozumiem takiego zachowania. Obroty na spółce mówią same za siebie, kto ma ten może być mocno sfrustrowany ale po co jeszcze dobijać? To takie nie ludzkie, zamiast doradzić, wytłumaczyć to od razu szydzi jeden z drugim
Ponowie lepiej się napijcie za moje zdrowie, najlepszy jest bimber 78- 80 Amper bo wątroba nie dostaje batów co swojak to swojak potem poczytajcie co pisałem i może zrozumiecie wszystko. Kto myśli ten sprzedał tak jak ja na umowę poza rynkiem, szukajcie bo naiwnych po swiecie pełno chodzi pylcie na umowy zanim idzie pozdrawiam i zdrowie!
Dnia 2020-07-29 o godz. 15:41 ~pioter napisał(a): > W pory to ty strasz gościu bo nie wiesz jakie ruchy tu wykonamy jesteś zbyt cienki zęby to wiedzieć.napisał bym ci parę gorzkich słów ale się powstrzymam.Jak będzie po 3 gr to będę skakał pod sufit ale nie licz na to ze mi odbierzesz choć grosz żarty się skoczyły
Wydaje mi się że wylewasz swoje frustracje, dałeś się ubrać i teraz masz nerw że cena nie idzie UP a ciężko się pogodzić z tym że akcje są sporo przecenione. Porażkę ciężko przełknąć.