> On naodkładał sobie tyle że do końca życia mu wystarczy > a my możemy mu naskoczyć
Pewnie tak. Jednak majątek zbity na kłamstwach i blagach, prędzej czy później, stanie mu klockiem smolistym w gardle i wtedy dziadydze przyjdzie czas na refleksję. Chyba, że wcześniej dopadnie go prokurator.
Podczas porannej defekacji, przyszło mi do głowy, takie oto przemyślenie:
Janie nasz, najdroższy kłamczuchu - życzymy tobie udanego pobytu w pierdlu, czystej muszli, nie oblepionej brązem i miłych strażników, którzy swoimi pyrtkami, będą machali ci przed kiszką.
Dnia 2020-11-01 o godz. 07:53 ~westors napisał(a):
> Fluid zbankrutował, to najważniejsze. Lada moment znika z notowań i pozostanie po nim tylko smród. > A Jan? Ma się teraz spowiadać przed prokuratorem.
I co, postawili Jankowi blagierowi jakieś zarzuty? Czy nasze obesranie będzie bezkarne?
Joker, wyście się z miso i darkiem7 po jąderkach klepali, jak kupowaliście akcje bankruta Fluidu? Bo tego, że byłeś purany przez Wiem w odbyt, domyślałem się od dawna.
Dnia 2021-02-09 o godz. 15:34 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
> Joker, wyście się z miso i darkiem7 po jąderkach klepali, jak kupowaliście akcje bankruta Fluidu? > Bo tego, że byłeś purany przez Wiem w odbyt, domyślałem się od dawna.
A raxa i swojak wysysali z flaszek berbeluchę i dotykali sie w prącia