1. Jak głęboko siedzicie w tym bagnie i jak długo planujecie dokupować?
2. Jak mocno wierzycie, że znajdą się jelenie, którzy będą gotowi ten syf od was odkupić drożej?
3. Co zrobicie przy spadku o 20% i kompletnym braku zainteresowania po stronie kupna.
W którymś temacie jeden kolego o IQ skórki od banana pochwalił się, że ma akcji za 30.000zl. 30.000zl wtopione, a po stronie kupna 40.000zl w sumie.
Czekaj Vkad, bo otworzyłem twój post i algorytm wyszukujący idiotów inwestujących trzycyfrowe kwoty w beznadziejne spółki z newconnect zwariował. Dzwonię po IT.
Ja wiem, że masz przyjacielu IQ w dolnych granicach. Jako jedyny. póki co wziąłeś udział w ankiecie dla debili, ale skoncentruj się nad swoim wyborem:
A. kropki i przecinki
B. zapisz post i śmiej się do rozpuku z przyszlych strat.
Wybór jest trudny, ale tam gdzie inni kupują, naganają polmozgów z twoim iq i sprzedają im akcje warte 1/3 ceny ty zapisujesz posty i z uwagą śledzisz wątki...
Zmień sobie nick na wkład_zapisywcz_postów_i_detektyw_wątków_w_gównianych_firmach_w_ktore_wtopil_tysiac_zl
Dnia 2020-07-27 o godz. 22:22 ~ZnanyAnalityk napisał(a): > To leszcz. Chciałby kupić ale ma.tylko 500 zł. Wylewa żale by podnieść swoją samoocenę. Stracił dużo na GPW i wydaje mu się, że wszyscy tracą. > > > > Typowy dawca który kupi dopiero po 15 gdy my będziemy sprzedawac.
Trudno sie z Toba nie zgodzic, tym bardziej ze styl pisania traci wyjatkowym prymitywizmem.
Dnia 2020-07-27 o godz. 14:43 ~Vkad napisał(a): > Zapisuje ten post. Będzie się z czego śmiać w przyszłości.
Zgodnie z obietnica odkopuje watek. Jak tam Centrum Masturbacji, dalej mam intelekt skórki od banana. Już teraz jestem do przodu ponad 50%, a to dopiero poczatek. Przelicz sobie ile to jest z moimi skromnym pakietem 10000 akcji:):):):) hahahahahahah