Masakra jeżeli to nie dołek przed wystrzałem plus 30 40% tk spółka denna takie podstawy takie fundamenty takie info a każde corona badziewie daje więcej zarobić 1/5 portfela tu hnije i nie pracuje syf i dno jak na chwile obwcna zaluje ze nie sprzedałem kilka dni temu ... a teraz wisze bo na minusie nie oddam a tyle kasy na innych kolo nosa przelatuje ehh
To nie marudź tylko oddaj mi, ja chętnie przygarnę, bo nie dla mnie spekulacyjne pompki na dziwnych spółkach. Unimot ma fundamenty i widzę, że kolega zapomniał, że wzrósł w 3 m-ce o 127%.
Też mnie to niepokoi. Przypomina mi to trochę okres przejscia z NC na rynek główny w 2016 jeśli dobrze pamiętam.
Kurs rósł do 78. Otoczenie biznesowe było dobre. Rząd walczył z szarą strefą więc byla luka do zapelnienia. (Orlen w oficjalnych artykułach szacowal szara strefe na 1/5 runku.) Poza tym społka rozwijała gaz, prąd i aplikacje do zakupów paliwa.
Zmiany miały odzwierciedlenie w wynikach spółki.
Co się stało z kursem to sami sprawdzcie na wykresie. Wtedy nie rozumiałem tych spadków i dzis tez nie rozumiem
Dnia 2020-07-27 o godz. 10:59 ~Maly napisał(a): > Też mnie to niepokoi. Przypomina mi to trochę okres przejscia z NC na rynek główny w 2016 jeśli dobrze pamiętam. > > Kurs rósł do 78. Otoczenie biznesowe było dobre. Rząd walczył z szarą strefą więc byla luka do zapelnienia. (Orlen w oficjalnych artykułach szacowal szara strefe na 1/5 runku.) Poza tym społka rozwijała gaz, prąd i aplikacje do zakupów paliwa. > > Zmiany miały odzwierciedlenie w wynikach spółki. > > > > Co się stało z kursem to sami sprawdzcie na wykresie. Wtedy nie rozumiałem tych spadków i dzis tez nie rozumiem
Skoro tak lubisz patrzeć na te wykresy to spójrz na niego i odpowiedz sobie co tam widzisz - klasyczną korektę w trendzie wzrostowym.