Za chwilę wyrównamy do 60 groszy i co dalej? Spółka jakoś niepularna, Płaci choć dywidendę? Na pewno nie. Folie detektywistyczne.... ??? :)))?? No rynek na to jest zapewne zaje..sty..., haha
Straszne badziewie ale najgorsze są te wyniki finansowe olbrzymie kontrakty oraz patenty... Na pewno masz rację tylko po co ktoś to tak skupuje... Moze wie że realna wycena to ponad 2 złote i może ten ktoś wie coś więcej....
Trzeba sobie zdawać sprawę z jed ej rzeczy.
Spółka oparła się na 2lwneje ciężkiej pracy wyezl z kryzysu i zarabia a do tego wydaje się że może wrócić do biznesu który planowała w raportach od dawna.... Do tych filii kryminalistycznych może szykują wdrożenie do produkcji seryjnej i sprzedaż na cala Europe
Ja to wogóle nie wiem czemu to kupujesz.!!! Sobie chciałam parę akcji kupić, córce na wiano bo tanie i nie spadnie niżej, a tu nie wiadomo skąd spęd!!!! Normalnie spółka latami nie ruszana a jak zaczynam coś kupowac to ta cholerna teoria wsiadu... Kupa gdzie nie wleze tam zaraz UP!!! Nie można to ze 2 tygodnie poczekać, ?!!!!
A weż se kupuj coś innego bo mi kurs o 60 % skoczył normalnie !!!!
Poszukaj se Ewelinka jakiejś spółeczki i kysza stąd !!! I TO JUŻ!!!!
temat folii policyjnych chyba poszedł do zamrażarki, bo od kolegów "użytkowników" wiem że im niepodpasiły tzn. niby do tego samego, ale działają inaczej niż te co mieli dotychczas. Więc albo rynek "dojrzeje" albo poprawią coś w produkcie.... zobaczymy co pierwsze