• SPRZEDAM ZA 2zł Autor: ~info [109.197.33.*]
    czy to dobra cena?
  • Re: SPRZEDAM ZA 2zł Autor: ~Ksiegowy [178.167.218.*]
    nie oddam nawet za 5zl zeby tylko nie udalo im sie uzbierac tych wymaganych ilosci akchi aby wyjssc z gieldy !
  • Re: SPRZEDAM ZA 2zł Autor: ~magik [94.254.198.*]
    a najlepsze jest to ze nawet na wezwanie nie musiscie sie zapisywac gdyby sie im udało a sie nie uda i tak musza skupic reszte po cenie wezwania.
    buuuu
  • Re: SPRZEDAM ZA 2zł Autor: ~Igor [89.64.81.*]
    jeśli przekroczą 95% to wtedy masz rację z automatu wezwanie na reszte po tej samej cenie.
    Jeśli poniżej 95% to guzik z pentelką. Muszą zaproponować więcej :)

Także nawet jeśli ktoś za tak niską cenę chce się pozbyć to łatwiej poczekać na ewentualne przymusowe aniżeli bawić się hocki klocki wezwaniowe z Santanderem.

Ja osobiście mogę im oddać moje 17tys akcji za 4,50.
  • Re: SPRZEDAM ZA 2zł Autor: ~magik [94.254.198.*]
    dokałdnie
    kto im to sprzeda jak juz sie wysypały leszcze na poprzednim skupie
    specialnie zanizyli zysk a prawda jest taka ze był lepszy niz w f.......rze
  • Re: SPRZEDAM ZA 2zł Autor: ~poli67 [195.38.12.*]
    Ja swoje 33k też oddam za 4,5 zyla .
    Dokładnie potrzebują 780.492 akcji., żeby móc wycofać z giełdy.

Funduszy, które muszą się cyklicznie ujawniać (TFI, OFE) raczej już nie ma. Wszystko z FF jest w rękach indywidualnych i jakiś pewnie spółek co w akcje inwestują. Oczywiście podstawione słupy przez FAMUR przez ostatnie miesiące skupowały akcje zaniżając kurs i te na wezwanie odpowiedzą.
    Jeśli nikt co stoi na dwóch nogach na nie nie odpowie (bo to nie ma sensu nawet sobie robić zachodu z Santanderem skoro nawet w skrajnej negatywnym przypadku przekroczą to z automatu bez ceregieli dokona się samo) to będą musieli dużo wyżej zaproponować. I to nie kilkadziesiąt gorszy, tylko kilka złotych.

50tys. już z tego wątku po dwóch wpisach nie zamierza oddawać. Jeszcze 730tys. zostało :) Damy rade!

• Re: SPRZEDAM ZA 2zł Autor: fizol [5.173.41.*]
    Dnia 2020-07-23 o godz. 07:40 ~Igor napisał(a):
    > Dokładnie potrzebują 780.492 akcji., żeby móc wycofać z giełdy.
    >

Weź to sprostuj, bo się ośmieszasz...

dzięki fizol!
    Chodziło oczywiście w pierwszym zdaniu
    Dokładnie my potrzebujemy 780.492 akcji., żeby oni nie mogli wycofać z giełdy. Tj. 5% +1 akcja bez której nie wycofają"

dalej było wyjaśnianie, także nie wiem o jakim ośmieszaniu piszesz... zwykła pisarska pomyłka. Każdy kto całość przeczytał wiedział o co mi chodzi. Niemniej dzięki za czujność. Już wyjaśnione.
    Tobie mistrzu też zdarzają się na pewno głupoty ;) ale chyba nie omyłkowe.
  • Re: SPRZEDAM ZA 2zł Autor: fizol [5.173.41.*]
    Fajnie, że tak szybko sprostowałeś swoją pomyłkę :-). I potrafiłeś się do błędu przyznać...
    Dalszy ciąg Twojej wypowiedzi wcale nie prostuje treści pierwszego zdania. To tylko politycy tłumaczą się, co mieli na myśli,
    kiedy powiedzieli - to co powiedzieli :-).
    Tego sarkastycznego " mistrza " mogłeś sobie darować, a moje " głupoty " są chyba kiepską wymówką dla Twojego lapsusu.
    Prostuj je, jak tylko się na nie natkniesz. Będę szczerze wdzięczny, bo człowiek uczy się przez całe życie, a mądrzeje dopiero z wiekiem. Od trumny :-).
    ps
    Jeżeli moje głupoty nie są omyłkowe - to jakie są ?
    pozdrawiam

• Re: SPRZEDAM ZA 2zł Autor: ~magik [5.173.32.*]
    168 k zablokowane do sprzedazy razem juz chyba ponad 200k nie skupia
    dawac kolejni
  • Re: SPRZEDAM ZA 2zł Autor: ~ROMPOP [83.22.11.*]
    Miało nie być drugiego wezwania,co szulernia rozbiła świnkę skarbonkę
  • Re: SPRZEDAM ZA 2zł Autor: ~Power [88.156.133.*]
    Sprzedam za 16 zł
  • Re: SPRZEDAM ZA 2zł Autor: ~adaś [83.175.152.*]
    Ja tez swoich 9 tys. nie sprzedam
    Nie było żadnej wymówki.

"nie są omyłkowe - to jakie są" --- są nieomyłkowe :)

Po prostu wynikające z natury człowieka. Nie ma ludzi idealnych przecież, nieomylnych. To nic złego. Czasem nawet czytanie takich przemycanych głupot w twoim wykonaniu było urocze ;-)
  • Re: SPRZEDAM ZA 2zł Autor: fizol [5.173.104.*]
    Dnia 2020-07-28 o godz. 08:00 ~Igor napisał(a):

>
    > "nie są omyłkowe - to jakie są" --- są nieomyłkowe :)

> Czasem nawet czytanie takich przemycanych głupot w twoim wykonaniu było urocze ;-)

Nieomyłkowe głupoty wypisują tylko ludzie głupi. Masz prawo mnie za takiego uważać. Tylko byłoby bardziej fair,
    gdybyś moje byki wytykał, a nie ogólnikowo mi je przypisywał. Twoją wpadkę trudno było uznać za ' uroczą ', za to Twoja
    alergia na zasłużoną krytykę jest niepokojąca. Ale, Twoje małpy - Twój cyrk...

[x]
PRIMETECH -0,99% 0,27 2024-03-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.