• kurs Autor: ~rekinek [31.1.158.*]
    Czy doczekamy się oficjalnej wersji Taffy w tym miesiącu? Czy jedyne co się pozytywnego wydarzy to druga rata od PHB we wrześniu?
  • Re: kurs Autor: ~Baja [188.146.105.*]
    Rekinku, no przeciez ma być w sierpniu. Tak pisali..
  • Re: kurs Autor: ~domik [5.173.12.*]
    niecierpliwi są wśród nas......
  • Re: kurs Autor: ~Baja [78.11.162.*]
    Dziś się kolejny raz przekonalam że warto czekać. Nawet wbrew swojej naturze:) Wiecie moja teoria wsiadu to zwykle ekspress, wiec czekac mi jednak trudno. Ostatnio znow nie dokonczylam zakupow i to 2 razy...i odrazu up up up :))
  • Re: kurs Autor: ~Ola [109.173.155.*]
    Ja mam w sierpniu urodziny, więc liczę, że prezent urodzinowy od BTCs będzie ! :)
  • Re: kurs Autor: ~Baja [188.146.105.*]
    Jej na początku czy na końcu miesiąca, Albo po prostu nopisz kiedy te urodziny ;)
    Na szczęście dla BTCs prawie koniec miesiąca, więc jeszcze ponad miesiąc :) . Może się tak złoży, że Taffy i ja będziemy świętować razem :)
  • Re: kurs Autor: ~rekinek [5.173.40.*]
    A może przenieś urodziny na lipiec:) Niech się dzieje:)
    Rekinku, może zamiast przenosić to zacząć obchodzić już miesiąc wcześniej i tak świętować od lipca do sierpnia ??? :) To by dopiero były urodzinki :))) Tylko kto by to przeżył :)
    To ty Panienka jesteś?
    Bingo Baju:) Tylko jakaś nietypowa, bo bałaganiara ;)
  • Re: kurs Autor: ~rekinek [5.173.40.*]
    A to nie wszystkie panny są bałaganiarami? Wszystkie:) A co świętowania to na miesięczną imprezkę oprócz zdrowia jeszcze trzeba funduszy, więc niech kurs kieruje się na północ, że balety były udane:)
    To ja już wiem co Ty Rekinek tak Olę lubisz!
    Ja to się znam...
  • Re: kurs Autor: ~rekinek [37.248.54.*]
    Żeby się polubić trzeba się poznać. Ma u mnie duży plus za inteligentne wpisy i poczucie humoru.
    Kolejny dzień na NC bez nas:(
    Szkoda,że tylko jeden ten plus, ale dobrze, że chociaż duży !:)
    Przyjdzie czas i na nas, ja tam jestem dobrej myśli jak zawsze ! :)

• Re: kurs Autor: ~rekinek [94.254.225.*]
    Dwa:)
  • Re: kurs Autor: ~Baja [188.146.104.*]
    Rekinek przeciez Ola to tez Panna, wiec trzy
    A jak sie okaze ze premiera Taffy na jej urodziny to takiego wielkiego u wszystkich bedzie niala...
    Tylko nie chce powiedziec kiedy to dokladnie :)
    28/08 ? 24/08 ? 22/08?
    Naturalnie DUŻY PLUS = DWA ! :)
    Okazuje się, że ja także nie umiem liczyć, w dodatku do dwóch :)
    Baju udaję się do Ciebie na naukę liczenia :)
  • Re: kurs Autor: ~rekinek [5.173.241.*]
    Kategoria A+++. Prawie jak sprzęty AGD:)
  • Re: kurs Autor: ~rekinek [94.254.222.*]
    Ok, więc urodziny Oli w dniu premiery Taffiego. Oby nie musiała zmieniać aktu urodzenia:)
    Dla mnie byłby to super prezent :) Ciekawe, czy prezes BTCs zna tę datę? Może trzeba mu jakoś podpowiedzieć ?:) Tylko jak?:)
  • Re: kurs Autor: ~rekinek [5.173.241.*]
    Podanie, dwa zdjęcia i sprawa załatwiona:) Prezes nie może nie brać pod uwagę woli akcjonariuszy:)
    Jeśli podanie to Tylko Mortimer może napisać, on tak pięknie rymuje...
    Trzeba go koniecznie poprosić :) Baja może go poprosi :)
    Od tych plusów dodatnich, a może ujemnych to już mi się mieszałeś w głowie :)
  • Re: kurs Autor: ~Mortimer [188.146.32.*]
    Tak napisałem
    Drogi Waszmościu
    Tej grupy inwestorami zwanej skrybą się poczuwam, toteż kreślę próbę najuprzejmiej jak potrafię, w nocnych okolicznościach.
    Panny Oli dzień urodzin coraz bliżej w kalendarzu, więc poznawszy wydarzenia tego datę taki oto czarci pomysł wpadł do mojej głowy, kiedy oficeryjskie buty pastuch mój stajenny Gerwazy, próbuje ze mnie zdjąć . A że chłop z niego niezdarny, sapał, buczał przy tym jak klacz co nowe źrebię na świat wydała tydzień z okładem już będzie temu. No ale dość już tych pałacowych szarad - do rzeczy.
    Od Hrabiny Baji na balu w Europejskim plotkę wysłyszałem iż Pannie Oli do szczęścia brakuje dwóch rzeczy : spłaty weksli, które podpisane przez jej nieszczęsnych krewnych okradają ją z posagu, oraz gry premieryję o tytule Taffy- nakarm kota.
    Dlatego pozwoliłem sobie ten króciutki liścik napisać, aby nieapodziankę Jubilatce sprawić na czas.
    Z wyrazami szacunku
    Mortimer
    P.S
    List dyktowałem Gerwazemu, jeśli więc są jakieś błędy, proszę zaznaczyć w odpowiedzi to odpowiednią okość kijów po plecach dostanie dnia tego samegox
    Jestem pod wielkim wrażeniem, Mortimerze, tego pięknego listu, stworzonego pod wpływem nocnego natchnienia !!! :)
    Masz talent literacki, niczym Mickiewicz-Sienkiewicz :) , czy Ty się przypadkiem nie marnujesz na tej giełdzie...:)
    Teraz to już Zarząd z całą pewnością nie może odmówić naszej prośbie i w sierpniu będziemy świętować premierę !!! :)

• Re: kurs Autor: ~Mortimer [188.146.32.*]
    Takie wygłupy waćpanno
    Myślałam ,że Ty Mortimerze ciągle śpisz... a tu wychodzi mi, że wcale nie śpisz :)

[x]
BTCSTUDIO 0,54% 0,37 2024-05-16 15:46:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.