• Info o realizacji z ARM Autor: ~groceries [188.146.34.*]
    Czy to pod to teraz spekuła zagra?
    Powinno się pojawić lada moment w espi
  • Re: Info o realizacji z ARM Autor: ~argos [212.2.96.*]
    Oj myślę, że tu jeszcze coś większego i nowego może być w drodze :)
  • Re: Info o realizacji z ARM Autor: ~groceries [188.146.34.*]
    Widac ze starają się jeszcze marazmem zebrać troche akcji w tych poziomach ale sprężyna jest bardzo napięta
  • Re: Info o realizacji z ARM Autor: ~maxi [188.146.34.*]
    Akcji brak... teraz po 4 zł każdy by kupił... czekamy spokojnie na impuls. Na forum nikogo nie ma a to dobry znak
  • Re: Info o realizacji z ARM Autor: ~jurek1234 [5.173.48.*]
    Po niżej 4 nie było chętnych na kupno , nie mam akcji bo sprzedałem , chociaż spółka jest ok , dlatego myślę , że to podbitka pod wyskok . Na jesień coś może z tego będzie , ale teraz nie wiem czy warto ?
    Może ktoś mnie przekona by wrócić do tej spółki ,
    Proszę o argumenty
    Pozdrawiam
  • Re: Info o realizacji z ARM Autor: ~groceries [185.188.117.*]
    Wybicie z chorągiewki i gra pod atest na maseczki chirurgiczne. Dodatkowo info w espi o realizacji umów z ARM i ta druga umowa...
    Plus mozliwosc podpisania nowych umów.
    Tu wystarczy zapalnik i ruszy na 10 zł
  • Re: Info o realizacji z ARM Autor: ~Nara [37.30.28.*]
    Co to za uwowa z ARM? O czym mieliby informować? O zrealizowaniu czy o planowanej realizacji nowego kontraktu?
  • Re: Info o realizacji z ARM Autor: ~olo [37.47.219.*]
    4mass to juz produkuje i sprzedaje maseczki, czy tylko zamierza dopiero?
  • Re: Info o realizacji z ARM Autor: ~110058 [37.248.215.*]
    Potęga ESPI... 4mass dopiero rusza z produkcją ale komunikatem tak podgrzał atmosferę jakby byli jedynym producentem z Polsce. Protektor produkuje i jak mówi prezes w wywiadzie "...realizujemy pierwsze kontrakty..." ale nie ma komunikatu to rynek podchodzi do spółki jak pies do jeża. Z innych mocnych stron - położą nacisk na rozwój dotychczasowych produktów, lada moment złożą wniosek do NCBR o dofinansowanie rozwoju "inteligentnej odzieży", pdf czerwca sprzedaż wraca na stare poziomy, zakładany jest wzrost rentowności i wypłacanie dywidend... Tu jest zaplecze zarówno do gry krótkoterminowej jak i długiej inwestycji. Tylko oficjalnych komunikatów brak. Wywiady i informacje w mediach społecznościowych są cenne, ale nie tak jak ESPI. Dla inwestorów. No ale zobaczymy co jutro i kolejne dni przyniosą :-) Dziś był miły dzień.
[x]
PROTEKTOR 14,57% 1,37 2026-05-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.