Widzę że siedzisz nie tylko na Ferro. Wawel to kolejna niedowartościowana spółka do kolekcji. Pozostaje być cierpliwym i kosić dywidendy w międzyczasie. Zresztą ja siedzę głównie dla dywidend. Wzrost kursu jest dla mnie sprawą drugorzędną.
Haha, też miałem coliana, ale wykupili mnie przymusowo. Muszę przyznać że strategia coliana bardziej mi odpowiadała. Niezle przepływy pieniezne+chęć zdobycia świata. Tutaj znowu super marka, ale,, ukryty smok i przyczajony tygrys"... W Wawelu drzemie moc, której tak jakby nikomu nie zależało na uruchomieniu...
PS. Ja też z prawej strony
Dnia 2020-07-20 o godz. 15:35 ~Piotr napisał(a): > Widzę że siedzisz nie tylko na Ferro. Wawel to kolejna niedowartościowana spółka do kolekcji. Pozostaje być cierpliwym i kosić dywidendy w międzyczasie. Zresztą ja siedzę głównie dla dywidend. Wzrost kursu jest dla mnie sprawą drugorzędną.
No pewnie tak, tylko że w międzyczasie na wwl to od dyw. do dyw. na niektórych walorach to teraz od 9tej do 11stej lol
Jedynym ale bardzo ważnym. Przychody w Polsce to oni spokojnie odbudują pewnie 3 kwartał już będzie na 0% y/y. Ale skoro byli w stanie eksport w takich warunkach w końcu ruszyć to jest nadzieja że w końcu pójdzie do przodu. Poza tym gdyby nie odpis mieliby zysk. I ogólnie ładnie koszty cieli.