Pierwszy raz kupiłem tą spółkę i masakra co tu się dzieje. Ludzie zacznijcie myśleć. Papier jest zaledwie po 2.2. Mazgaj co chwilę kupuje akcje a wy wywalacie bo padł komunikat o byłym pośle PiS. Bazujecie na jakiejs chorej propagandzie. Ocenimy prezesa po jego rządach za jakiś czas a na razie to fakty są takie że spółka osiąga coraz lepsze wyniki a kurs jest zaledwie po 2.2. W czerwcu było zaledwie 8% straty a kurs minus 50% od paniki marcowej cały czas.
masz racje, tylko że : ludzie kojarzą co pisowcy zrobili na spółkach SP np. energetykach - energa czy pge z 25 na 6-7 pln. no a mazgaj co z tego że kupuje? jak to się nie przekłada na kurs! rok temu kupował po 3,30 a kurs jak zaczarowany nie mógł przebić 4 na stałe !!!
Oczywiście, że wrzutka człowieka kojarzonego z dobrą zmianą może budzić niepokój. Ale chyba nadużyciem są częste porównania do stadniny w Janowie na przykład. Tutaj mamy prywatną firmę a nie przytulisko dla prezesów z nadania politycznego. I to raczej strona zatrudniająca oczekuje korzyści z tego prezesostwa a nie odwrotnie. Zobaczymy. Ja dokupiłem i czekam.
No właśnie, normalnie jak "gruby insider" kupuje to powinien to być pozytywny znak. Ale tu pan Mazgaj może równie dobrze kupować po to, żeby zwiększyć swoje wpływy w spółce, a nie tylko dlatego, że tanio jest. Ale to tylko wątpliwości "maluczkiego". jak będzie przekonamy się za jakiś czas.