Bo może kupię, A jak kupuję to spada od mojego bajdurzenia. Choć ja oczywiście mam zdanie i doświadczenia odrębne.
Więc nim kupię tu moje 100 akcji to uprzedzam
Wow! Jaka szybka reakcja!
Ja to mam dopiero powodzenie!
Normalnie przyciągam investorow!
No to promocja w poniedziałek bedzie? Dla Oli. Mówiłam że ,Ola fajna. Ja to się znam
Ja rozumiem giełda, emocje i takie tam, ale tak na forum to nie wiem, powiem szczerze czy Oli się spodoba ssanie. Ona taka delikatna jest kobitka. :) Tak że wiesz, no, ten tego, tam... Elegancko chyba skuteczniej będzie. Mam nadzieję że się nie gniewasz?
Tutaj Super promocja już była. Zamiast siedzieć na Enei trzeba było kupiwac MMS za 10-20 gr. Lepiej późno niż wcale. Jak będzie promocja to też biorę !
Olu skarbie(zbyt protekcjonalnie-sorry)ale to trochę słabe tak naganiać .Bierz z prawej ja dołączę i kurs będzie w innym miejscu.Po,stawiam i cierpliwości życzę.
Mój drogi, No więc jeśli piszę :"zobaczymy co będzie jutro" mam na myśli że ciekawi mnie czy jutro będzie taniej czy drożej. Ja jestem czasowo za dużo taniej. Czy rozumiesz dlaczego? Się nie obraż, ale czasem mówię zbyt lateralnie i niektórzy nie rozumieją. Zapewne Ty rozumiesz, ale wiesz, wolę spytać.:) Jakby co to się nie krępuj. Chetnie wyjasnię zawiłości moich "czasowych chęci"
Dodam FF jest male ok.14 proc. Większość tego również jest skumulowana obawiam się że w obiegu jest poniżej 5 proc. Jak pojawi się popyt to widłowy na śmierć zatyra się :::))))
Robku, posądzanie mnie o protekcjonalizm to bardzo niesprawiedliwa ocena :( Jest mi przykro:( Czy ja się targuję o 1 czy 2 grosze ??? Nie jestem aż tak małostkowa :) Ty jesteś, jak się domyślam jakimś krezusem, to możesz sobie brać z prawej bez mrugnięcia okiem... Ja niestety "budżetowa bida" zawsze siedzę cichutko po lewej stronie, choć czasem lewa z prawą mi się mylą jak to u kobiet bywa :)
Nie bardzo rozumiem dlaczego ktoś z Was liczył jeszcze na tańsze akcje? Gdy mieliliśmy po kilkaset tys zł co sesję powyżej 1zł i sytuacja była czystą spekulacją to było ok... a teraz gdy mamy fundament solidniejszy niż zakładano to nagle drogo :)?
Przecież gdy szwedzi dostaną akcje to scenariusz jak na 4mass... Rozumiem, że każdy grał na przeczekanie i zniecierpiwienie ale też bądźmy rozsądni, czas się kończy a jak widać drugiej fali spadków na szerokim nie ma... :/
Powiem Wam, że miło czyta się Waszą dyskusję. Na całym bankierze tam gdzie byłem nie czytałem tak miłej konwersacji. Większość to zwyczajne debilne naganianie i wzajemne obrażanie a tu pełna kultura. Baja jak tam prezes Softblue? Udało Ci się go poznać :)
Cześć nie wiem kto ty jesteś z Soft...
Ale w końcu nie pojechałam i strasznie szkoda mi. Sprawy rodzinne... Nieprzewidywalne niestety.
Ale ide teraz na InteliWise Masz może? 5 sierpnia. Muszę coś wyciągnąć od tamtego Prezesa. Mianowicie co z kontraktem.....
Baja I Ola czy aby jedna z Was a może i obie nie jesteście kozineczką z innego forum ?? bo obie jestescie bardzo inteligentne jak owa kozineczka ... ona zawsze ma nosa czym się zainteresuje to raczej wzrosty , a Wy mi ją przypominacie.