Zarząd PHARMENA S.A. w nawiązaniu do komunikatu "Rozpoczęcie prezentacji przemysłowi farmaceutycznemu wyników badań leku 1-MNA we wskazaniu NASH celem dalszej ich komercjalizacji” opublikowanego w raporcie bieżącym (EBI) nr 3/2020 z dnia 20.01.2020 r. informuje, iż zakończył proces prezentacji przemysłowi farmaceutycznemu (tzw. BIG PHARMA) dotychczas uzyskanych wyników badań leku 1-MNA we wskazaniu niealkoholowe stłuszczeniowe zapalenie wątroby (NASH) w zakresie informacji niepoufnych.
Emitent prowadzi proces prezentacji przemysłowi farmaceutycznemu wyników badań leku 1-MNA we wskazaniu NASH celem dalszego rozwoju (komercjalizacji) tego projektu z udziałem koncernu farmaceutycznego. W rozmowach z przemysłem Emitenta reprezentuje jedna z wiodących na świecie firm doradczych - Plexus Ventures, która jest odpowiedzialna za identyfikowanie potencjalnych licencjobiorców, aranżowanie spotkań i doprowadzenie do finalizacji kontraktu/ów.
Proces komercjalizacji leku 1-MNA we wskazaniu NASH będzie kontynuowany z udziałem firm farmaceutycznych, które podpisały umowy o zachowaniu poufności. Firmy te po podpisaniu umów o zachowaniu poufności uzyskały dostęp do szczegółowych informacji poufnych dot. wyników badań leku 1-MNA we wskazaniu NASH. Na podstawie tych informacji poufnych zainteresowana firma farmaceutyczna może podjąć decyzję o złożeniu oferty finansowej w celu rozwoju (komercjalizacji) projektu leku 1-MNA we wskazaniu NASH.
to wydaje mi sie, że pierwszy autorski wpis wuja na forum. 2020-07-17 przy kursie 13,45. póżniej byl pierwszy rajd na 18 zyla. pózniej kolejny nawet na więcej. a teraz to każdy widzi gdzie jest kurs. czytającym zalecam aby zwrócili uwagę o czym informuje szanowny wuj: "(zarząd Pharmeny oczywiście) informuje, iż zakończył proces prezentacji przemysłowi farmaceutycznemu (tzw. BIG PHARMA) dotychczas uzyskanych wyników badań leku 1-MNA we wskazaniu niealkoholowe stłuszczeniowe zapalenie wątroby (NASH) w zakresie informacji niepoufnych." rozwojowe info?
Sami poprawni optymiści, także twierdzenie, że coś śmierdzi od każdego nowego wskazania było nagannie niepoprawne. Kto wie? - może rzeczywiście wuj w te cuda uwierzył i dalej wierzy, a może po prostu sukcesywnie obiera nowy, naiwny i świeży kapitał ... ? - i nie ma nad czym się dalej rozwodzić, bo COVID-19 był i jest taki modny, że Palka z Wieczorkowską bez trudu nabrali tu wszystkich.
Dnia 2021-02-01 o godz. 20:56 ~wuj napisał(a): > Bajek nie opowiadaj dopiero przeszli do drugiej fazy badań przedklinicznych i oby wszystko zakończyło się wielkim sukcesem
- bajki to oni opowiadali cytując artykuły sponsorowane na ESPI ... no chyba, że były to słowa prorocze
wuju, 17.07. 2020 o godzinie 09:51 wkleiłeś tutaj komunikat z fragmentem: "(zarząd Pharmeny oczywiście) informuje, iż zakończył proces prezentacji przemysłowi farmaceutycznemu (tzw. BIG PHARMA) dotychczas uzyskanych wyników badań leku 1-MNA we wskazaniu niealkoholowe stłuszczeniowe zapalenie wątroby (NASH) w zakresie informacji niepoufnych." od tego czasu kurs Pharmeny spadł o 55,93%. możesz napisać jak sądzisz dlaczego?