- Skonsolidowany raport półroczny Grupy Kapitałowej BOŚ S.A. wraz ze skróconym jednostkowym półrocznym sprawozdaniem finansowym za I półrocze 2020 r. - data przekazania raportu: 12 sierpnia 2020 r.
za drugi Q musi być lipa, wystarczy wspomnienie kwietnia i początku maja, puste ulice, ludzie pozamykani w domach, wakacje kredytowe, olbrzymia obniżka stóp procentowych, a ile kredytów nie zostanie spłaconych z powodu utraty pracy, banki pozostały na niskich poziomach nie bez powodu, wszystkie branże odbiły po ok 100% a banki chyba najmniej, jedynie BOS odbił mocniej ale właśnie chyba z tego powodu się cofnie na 5,xx
Dnia 2020-07-17 o godz. 21:01 ~Gbaka napisał(a): > Pge tauron energa > > Pekao alior bos
to prawdopodobne ale czy dobre dla inwestorów? te pisowskie pomysły mnie przerażają, oni są w stanie wywołać kolejną wielką falę spadków, nakupiłem PGNiG i po woli sprzedaję po informacji o przejęciu przez PKN a miałem zamiar trzymać długo bo spółka mocno rozwojowa, piękna przyszłość ale co z tego, masakra z tym pisem