Ja już z nim rozmawiałem na Facebooku, szkoda czasu on wie, że jest "w prawie" i brzydko mówiąc można mu skoczy.. Nawet kilka razy byłem w Siewierzu zobaczyć swoją największą porażkę w życiu - mam blisko bo jestem z Katowic. Zresztą do niedawna jeździłem tamtędy nad morze, na szczęście już tam nie jeżdżę bo mnie kur.... brała jak widziałem to przez co straciłem tyle kasy i życia. Więc dzięki Bogu za obwodnicę Częstochowy i że nie muszę już tego oglądać. Prezes dalej będzie robił swoje i myślę, że fundusze też to zrozumiały dlatego jeden wyszedł oby drugi tego nie zrobił, a zresztą może lepiej żeby wyszedł. Mam już gdzieś tą kasę, dałbym dużo więcej żeby zobaczyć Prezesa w kajdankach - może popełnił gdzieś błąd i ktoś to odkryje. To jest dla mnie lepsza perspektywa niż kasa z tych akcji bo myślę, że on nie pozwoli nikomu zarobić.
Rozmowa z prezesem się wam marzy ? No przecież powie wam ze wszystko jest OK, firma dopełnia wszystkich obowiązków informacyjnych na GPW, działa "prężnie" w ramach swoich planów i strategi.... czego więcej chcieć ? ;) ;) a że cena na giełdzie za niska .... na wycenę akcji przez uczestników rynku prezes przecież nie ma wpływu hahaha
Oczywiście, wręcz powie, że swoimi działaniami nie może wpływać na kurs akcji ani go komentować. A to, że brakiem działań tak naprawdę na niego wpływa to nikt mu nie udowodni bo to co musi to robi. Jest takie ładne wojenne słowo, które w punkt określa to co robi. To dywersja.
Pamietajmyz sa jeszcze media, jesli glos inwestorow bedzie slyszany, tez to odstraszy potencjalnych nowych mieszkancow miasteczka, uslugodwacow itp... Kto lubi wspolprace z partnerem ktory moze cie wysterowac???
Ależ on współpracuje z partnerami !!! Ma kliku deweloperów którzy kupują od niego grunt, sprzedaje tez działki nad jeziorem (są do sprzedaży na ich stronie). Kontrahentom zapewne tez płaci w terminie.... Jak widać wszystko jest w jak najlepszym porządku. A nawet jak wykazał ~TUP dostaje nagrody !!! Jak wiec wszyscy widzimy jest szanowanym i docenianym biznesmenem i managerem w Siewierzy-Jeziornej. Tylko inwestorzy tacy niewdzięczni nie potrafią tego docenić !!! buhahahaha :)))
Nie mowie nie ... i nie realizowałem jakiejś ogromnej straty.... ot widziałem ze nie idzie .... to poszedłem gdzie indziej :)) Ale naprawdę wszystkim akcjonariuszom Alty życzę... świętej cierpliwości do prezesa... :((
Oczywiście ze ma potencjał ale ... trzeba jeszcze chcieć go wykorzystać od 2018 roku nastąpiło przyspieszenie taki mały bum budowlany ceny mieszkań i gruntów tez poszły w górę jak wykorzystał to prezes ? Co z tego maja akcjonariusze ?
Tu są ludzie którzy wspierają prezesa od kilkunastu lat :)) nie ryzykował bym takiej tezy ze go nie wspierają :)) Ja straciłem cierpliwość całkiem nie dawno bo tydzień temu i już go nie wspieram własnymi pieniędzmi :))
A ja sobie jadę w nocy nad morze i mam to wszystko gdzieś. Najważniejsze, jak pisałem wcześniej to, że nie muszę już jeździć koło Siewierza i na to patrzeć. Będę sobie leżał, oglądał fale i pił wasze i swoje zdrowie.
Tomi nikt tu nie robi na temat prezesa Moritza żadnych plotek. Po prostu podsumowaliśmy jego działalność - zarabia tylko on i nikt więcej :((((. Nawet jak pisał TUP "trzeba się modlić by drugi fundusz nie stracił cierpliwości bo wtedy rozmienimy złotówkę" wybacz TUP to nie dokładny cytat ale nie che mi się go szukać tak pamiętam jego sens). A wiec modlimy się po cichu by Moritz nie wkurzył drugiego funduszu. Jak widzisz Tomi to nie plotki to modlitwy :)))) ale czy pomogą ? to się okaże za kilka miesięcy może lat zobaczymy.
Ps. Ale pozakładaliście wątków nie wiadomo co czytać.... Na tym forum reklamować Alty nie trzeba wszyscy doskonale zdajemy sobie sprawę z tego ile jest warta.... na papierze .... i widzimy jak od lat jej kurs .... powiem łagodnie nic sobie z tej wartości nie robi i wcale nie rośnie. Tu każdy Altę albo ma albo miał do niedawna.... i wszyscy zachodzą w głowę co poszło nie tak.... Tak że tutaj reklamy Alty nie trzeba prowadzić my ta spółkę dobrze tu znamy :))