• Ale dziś młyn Autor: ~KSK [212.36.174.*]
    Tylko się nie pozabijajcie o te akcje :)
  • Re: Ale dziś młyn Autor: ~John [5.173.96.*]
    To dobrze nikt nie oddaje a spadki na takim wolumwnie to żenada
  • Re: Ale dziś młyn Autor: ~KSK [212.36.174.*]
    Myślę, że jeśli ktoś oddaje to albo robi kółka albo jest kompletnie nieświadomy papieru.
  • Re: Ale dziś młyn Autor: ~Akcjonariusz [77.255.73.*]
    Najgorsze w tym wszystkim ze my kojarzymy spółkę, mnóstwo osób jeszcze nie wie o jej istnieniu i zapewne długo sie nie dowie, gdy sie dowie kurs przynajmniej będzie 2 cyfrowy i rozpocznie sie prawdziwy handel, sami widzicie obroty i śmieszny wolumen...wszystko w swoim czasie...cierpliwości :)
    Myślę, że wypada zostać przynajmniej do premiery WH :)
  • Re: Ale dziś młyn Autor: ~bartek [88.156.129.*]
    Najważniejsze jest to, że nikt już za bardzo nie chce oddawać, albo wystawia śmieszne ilości. Teraz mamy 2 akcje za 88 zł na S.
    No co Ty... Nie chcesz zarobić na czteropak Harnasia??
  • Re: Ale dziś młyn Autor: ~fed [82.177.145.*]
    2 cyfrowy chyba teraz jest ;)
  • Re: Ale dziś młyn Autor: komar_13 [164.127.104.*]
    Dokładnie, dwucyfrowy to jest teraz. KSK, ja codziennie ten sam scenariusz. 2 akcyjki i do osiedlaka. Gocha ostatnio zza lady zapytała, skąd mam tyle kasy, a ja na to, że jestem maklerem i sie gra sie ma. W sobotę jadę do remizy na potańcówkę. Jak się kobity dowiedzą, że ja to taki prawie wilk z łolstrit, to się nie odpędzę...
  • Re: Ale dziś młyn Autor: ~Wowa [37.47.5.*]
    Niektórzy tu do trzech zliczyć nie potrafią?Trochę posiedzimy w piaskownicy zanim przyjdzie pary wujków którzy mają wypchane portfele.
  • Do Wowa... Autor: ~Akcjonariusz [46.134.53.*]
    Po co te uszczypliwości Drogi Kolego, umiem do 3 liczyć, każdy czytając posta pewnie zrozumiał o co chodzi i nie skomentowal, Ty jednak musiałeś...żenada
  • Re: Do Wowa... Autor: ~KSK [212.36.174.*]
    Panowie,
    Po co te nerwy? Zrobić trzy kółka, zarobić na czteropak i już humor od razu lepszy :)

A tak serio to na spokojnie czekamy na informacje, które powinny pojawić się w sierpniu na temat premiery WH. Jeśli prace przebiegają zgodnie z harmonogramem, to powinniśmy zaliczyć kolejny spory wzrost. O mocnym akcjonariacie niech świadczy fakt, że nikt nie oddaje papieru (tylko ilości śladowe i próby kręcenia kółek). Będzie dobrze, ale jak zwykle najważniejsza w tej całej zabawie jest cierpliwość. Pozdrawiam!
  • Re: Do Wowa... Autor: ~Wowa [37.47.5.*]
    Raz,dwa, trzy,a może cztery?za rok?czemu nie.Tysiąc np.to 3zera ale 4cyfry,rozumiesz kolego o co chodzi?bez obrazy.
  • Re: Do Wowa... Autor: komar_13 [164.127.104.*]
    KSK, za to dzisiaj wypiłem w osiedlaku. Brałem dwa Harnasie w butelce i żeby kaucji nie płacić za szkło to wypiłem na miejscu. Teraz zobaczę co tam z moim CDR.
  • Re: Do Wowa... Autor: ~KSK [212.36.174.*]
    No i właśnie o to chodzi, stay positive :)
  • Re: Do Wowa... Autor: ~Druid [86.19.115.*]
    Piękny boczniak, teraz magazynowanie pod wybicie związane :) sierpień wiadomości odnośnie premiery !
[x]
CARBONSTU -0,99% 2,00 2026-06-30 12:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.