Najgorsze w tym wszystkim ze my kojarzymy spółkę, mnóstwo osób jeszcze nie wie o jej istnieniu i zapewne długo sie nie dowie, gdy sie dowie kurs przynajmniej będzie 2 cyfrowy i rozpocznie sie prawdziwy handel, sami widzicie obroty i śmieszny wolumen...wszystko w swoim czasie...cierpliwości :)
Dokładnie, dwucyfrowy to jest teraz. KSK, ja codziennie ten sam scenariusz. 2 akcyjki i do osiedlaka. Gocha ostatnio zza lady zapytała, skąd mam tyle kasy, a ja na to, że jestem maklerem i sie gra sie ma. W sobotę jadę do remizy na potańcówkę. Jak się kobity dowiedzą, że ja to taki prawie wilk z łolstrit, to się nie odpędzę...
Po co te uszczypliwości Drogi Kolego, umiem do 3 liczyć, każdy czytając posta pewnie zrozumiał o co chodzi i nie skomentowal, Ty jednak musiałeś...żenada
Panowie, Po co te nerwy? Zrobić trzy kółka, zarobić na czteropak i już humor od razu lepszy :)
A tak serio to na spokojnie czekamy na informacje, które powinny pojawić się w sierpniu na temat premiery WH. Jeśli prace przebiegają zgodnie z harmonogramem, to powinniśmy zaliczyć kolejny spory wzrost. O mocnym akcjonariacie niech świadczy fakt, że nikt nie oddaje papieru (tylko ilości śladowe i próby kręcenia kółek). Będzie dobrze, ale jak zwykle najważniejsza w tej całej zabawie jest cierpliwość. Pozdrawiam!
KSK, za to dzisiaj wypiłem w osiedlaku. Brałem dwa Harnasie w butelce i żeby kaucji nie płacić za szkło to wypiłem na miejscu. Teraz zobaczę co tam z moim CDR.