Nie ma się co podniecać jednym czy dwoma info. Długofalowo i PL i Unia będą dawać dużo wsparcia nie tylko OZE ale i tu. Jutro pewnie skoczy, pózniej pobuja itd ale długofalowo jak ktoś ma większy pakiet i nie boi się spekuły i Dareczka, który i tu wpadnie ze swoją grupą naganiaczy z Fb to będzie ok.
toteż piszę... siedzę sobie spokojnie i czekam. Spadnie trochę skupię. 5 zł to moim zdaniem wycena obecnych fundamentów, bez uwzględnienia projektów, które rozpoczną sięw tym roku, przyszłym i za dwa lata. A trochę ich jest.
Każdy należy do jakiejś grupy inwestorskiej więc mieszanie w to Dareczka to irytujące...lepiej pochwal się co ciekawego wyczytałeś o Investeko to i jak coś wrzucę … Pozdrawiam
Skoro jesteś z ekipy tego śmiesznego naganiacza co na FB bo fejkowe zdjęcie i konto to goń się z nim. Ja nie potrzebuje info od Ciebie, moje mi wystarczą. Na szczęście pojawią się w takim momencie, w którym spekuła nie zdąży się zorientować, a ESPI nic nie wniesie...
Goni to się pies hahaha .. a jak chcesz wiedzieć to aktualnie należę do 5 grup inwestorskich na facebooku..a w Investeko to już byłem zanim ty tu przyszedłeś i prognozujesz kurs że do 10 zł urośnie( ja tego jestem pewny bo wiem co planują i nad czym pracują) a ty to naganiasz żeby naganiać bez żadnych argumentów więc nie rozśmieszaj mnie... i dlatego tutaj nie lubię pisać bo nie chcę schodzić do tak niskiego poziomu jaki ty masz .. Pozdrawiam