ja wchodze w nowa emisje po odcieciu dopiero sprzedam o ile bedzie z 5zl a nowe akcji sprzeda sie za pol roku czy rok jak wejda do obrotu moze bedzie wtedy duzo wiecej jak 5zl czas pokaze, jak Ciszewski rozwinie firme.. Wciaz nabywa udzialy, dzis w slaskich kamienicach dokupil, czekamy na info o przekroczeniu progu w jwa i cwa :)
pomylka, A. Gorski tez jest - rosna razem cwa, jwa i mode patrzac na kurs i czas. I tak wole o wiele bardziej cwa i jwa bo dostane 2x tyle tanich akcji a na mode nie ma tego chbya ze tez zrobia to tez bedzie pompowane dalej na kilka zl jak cwa/jwa spolki.
To samo czeka i nas tu tam tylko 2 zlecenia po 5 i po 10zl na mode na jwa i cwa to samo niedlugo tym bardziej ze sie dostanie tanie akcje jeszcze przy 10zl po 40gr zysk ponad 2000% jak po 10zl za pol roku sie utrzyma kurs a moze sie utrzymac jesli beda fajne infa, kapitalizacja 5mln tylko i Ciszewski na pokladzie napewno rozwinie fajnie spolke jak to zrobil z Columbus i JrHolding i teraz robi to na Slaskie Kamienice i na cwa/jwa/mode wraz z Gorskim cos fajnego zrobi :)
Racja ale jak widzę jak biorą bony na górce typu 4mass i już są mocno w Plecy i o jestem w szoku jak to mogli brak po prawie wzl dziś a kończy 60gr i spadnie na 20gr
znow podobnie jak termo2power dziś :D proboje tylko ludziom pomoc, zauważyć okazje i fajnie zarobić razem ze mną, a nie trwonić kase no ale bez skutku. Jest mi przykro jak coś biorą tak wysoko i później tracą kasę bo im mocno spada.. Wola brać na górkach po słabych infach i tracić kasę ich sprawa. Macie racje już nic nie pisze. Odezwę się po odcieciu i pp dopiero może przed jeszcze zobaczę,
pozdro :)