• 39? Autor: ~Cyz [91.90.176.*]
    Jak tak dalej pójdzie to z ch&( wie powodu zejdziemy poniżej 40. Informacje dobre a to spada już któryś tydzień
  • Re: 39? Autor: ~krk [89.64.63.*]
    A kto to by sprzedał po 39?
  • Re: 39? Autor: ~krk [89.64.63.*]
    Nawet jak spadnie to dokupuję pakiecik kolejny- tu muszą być zyski w niedalekiej perspektywie!
  • Re: 39? Autor: ~Zd [37.47.243.*]
    Lato nie sprzyja narwańcom i nawet sternik nie odbiera każdego zlecenia. No i mamy zjazd...
  • Re: 39? Autor: ~krak [89.64.63.*]
    Dokładnie- ktoś upłynnił 2700 akcji i kurs nagle spadł o 2,5 zeta- słabo to wygląda i dobre pole manewrów dla spekulantów
    Wczoraj ktoś chciał kupić 4700 akcji po 46 zł i jakoś dzisiaj tego zlecenia już nie widziałem - pewnie kupił dzisiaj taniej....
    Dla takich jak ja - co kupili po prawie 48 zeta jedyne pocieszenie to uśrednianie- sam dokupilłem 200 akcji - jedyny plus z dzisiejszego spadku jak dla mnie ale duża czerwień na koncie boli:-)
  • Re: 39? Autor: ~swiss [95.60.251.*]
    Nie martwcie sie.Przed chwila Ryvu oglosil ,ze sprzedal na pniu cala nowa emisje za 143 Mil.Spolki sa powiazane w ten sposob,ze wiekszosc fundow ma po rowno papierow obu spolek.Slowem kto chce zachowac w dalszym ciagu rownowage a nie zalapal sie na nowa emisje sprzedaje slv i kupuje ryvu.
  • Re: 39? Autor: ~krak [89.64.63.*]
    Dobrze, że jestem w obu spółkach, tam wzrosty a tu spadki, ale Selvita i tak pewnie odrobi z nawiązką.
  • Re: 39? Autor: ~Zd [37.47.243.*]
    Z drugiej strony nie zaszkodzi mieć trochę gotówki bo coś czuję zjazd rynku. Płynność mała a druga fala co id staje się faktem. Pewnie nie będzie kasowaniajoszyków jak w marcu, ale trochę okazji może być
  • Re: 39? Autor: ~Krk [89.64.63.*]
    No ale covid również wpływa na wzrost biotechnologicznych spółek jak selvita...
  • Re: 39? Autor: ~swiss [81.47.173.*]
    Tym bardziej, ze ( przypominam) Nowozelandczycy stwierdzili,iz z ich platforma wylonia najszybciej kandydata na szczepionke o podwojnym mechanizmie ( mocniejsza odpowiedz imunologiczna).Mowa byla o tygodniach.
[x]
SELVITA 1,18% 29,95 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.