Sprzedaż 1,5 tyś akcji, wartość ( około 2 tyś) ???????? Czemu? komu ? służą takie komunikaty ? Niedawno na jednej ze spółek prezes kupił milion akcji, komunikatu nie było. Swoją drogą. Fajny wykres.
Śmiech na sali.
Czemu ma służyć takie niby coś?
Zobaczymy. Odpowiedź pewnie nadejdzie wkrótce.
Tym ciekawiej się robi, zważywszy na fakt że przemiellili trochę akcji w ostatnim miesiącu... oczywiście jak na tą spółkę
Śmiech na sali.
Czemu ma służyć takie niby coś?
Zobaczymy. Odpowiedź pewnie nadejdzie wkrótce.
Tym ciekawiej się robi, zważywszy na fakt że przemiellili trochę akcji w ostatnim miesiącu... oczywiście jak na tą spółkę
To fakt. Jednocześnie zwróć uwagę na to że rozwadniają, ale koniec końców sami to obejmują .
Czyli wierzę w spółkę.
Grają na wymęczenie akcioniaratu...Jedni zostaną ,inni odpadną. Zobaczymy którzy mają rację. Ja nie dokupuję ale zostaję, może ruszy
Jeszcze w 2016 chyba było tylko 7,5 mln akcji, a dzisiaj mamy blisko 35 mln...i nadal blisko 30 mln zł zadłużenia i żadnych zysków firmy. Gdzie ta kasa???? Przejedzona, taka jest prawda.
Tak. Przejedzona. Jednak sami dorzucają do spółki. Obniżają nominał i dalej trwają i obejmują nowe. Ja im nie dokładam,prawa poboru nie robią.
Może jednak jeszcze zaświeci słońce. Zobaczymy
Samozwańczy "rekini giełdowi" wpakowali się w tą spółkę, najpierw do pasa, potem po szyję, a od jakiegos czasu juz gruntu brakuje. Zaczeli od inwestycji finansowej, a następstwie w wyniku skąpstwa i własnej zaje....ści zaczeli spółką zarządzać. Niestety przerosło "chłopców' więc kombinuja od jakiegos czasu jak tu wyjść z najmniejszą mozliwą wtopą, szukajac bardziej naiwnych jak sami byli. Dlategogranie z samym soba i takie komunikaty, o transakcjach za kilka złotych, czy jakieś listy intencyjne, lub wrózby itp, szkoda.:(
sytuacja może i ich przerosła,może spodziewali się że będzie łatwiej a życie ich przerosło..najlepszy dowód niewypał jak dotąd ze strategią Chopina.. ale chyba jakieś światełko może być, od pewnego czasu zarząd i rada mocno skupują (dziś znów komunikat na 65K) myślę że chyba zaczyna im rosnąć sprzedaż w Azji i tu chyba będą zyski,pewnie będzie widać w raporcie za 3q ale skupują już teraz póki tanio..a co do sprzedaży tych 1500 szt przez T. to pamiętajcie że T. w spółce jest cała rodzina, jeden puszcze info o sprzedaży 1500 szt a reszta skupuje co wlezie bez info..
Ta spółka jest przewartościowana (popatrzcie na wskaźniki) , gdyby nie przewalanie z wora do wora, to mielibyśmy dzisiaj 0,50 zł za akcje. Sztucznie utrzymują tę wartość.
ta spółka jest bez życia, zmarnowany potencjał wojną polsko-polską, jeden członek RN sprzedaje a drugi kupuje przez giełdę? to nie potrafią się dogadać poza?
Nie mieszaj wojny polsko- polskiej i nie wciskaj narracji,że to przez jakąś wojnę...Jedno mnie zastanawia?: dlaczego ludzie jak im nie wychodzi,nie trafią z inwestycją ,to momentalnie upatrują winę polityków. Mistrzostwo
Zgadza się, nie ma co dopisywać politycznej teorii wojennej. Fakt jest taki, że grają od dłuższego czasu sami z soba, aby kreować kurs powyżej 1 zł, inaczej real byłby ok 0,50, a to nikomu nie służy.