Wykładziny (podłogi) nie odczuły żadnego spadku i idą tak jak w poprzednich kwartałach. Natomiast włókniny zaliczyły wystrzał, z wykorzystywanych 20% mocy przerobowych w poprzednich kwartałach obecnie jest 100%. Pracują w niedziele i w święta na trzy zmiany. Ruszył amerykański import automotive, a w miedzy czasie przestawili się na włókniny medyczne. Nie są w stanie wyrobić się z zamówieniami. Wybierają klientów. Marża poszła w górę o kilkadziesiąt procent. Gamrat dzięki zamówieniom publicznym na drogi i infrastrukture zwieksza produkcje rur i węży technicznych. 2Q jest rewelacyjny!!!
Nie mogę powiedzieć kogo, ale gdybym nie znał sytuacji produkcyjno-handlowych z poziomu wyższego tu bym nie siedział. Dobra rada, nie sprzedawajcie akcji, wziąść dywidente i trzymać, za rok też będzie. Napiszę tylko, że włókniny Ltx latają cargo do USA. :-)
Rynek dookoła ze spółkami co rosną po 100 proc tyg, a tu pocieszenie, że towar kąta cargo do USA. Jeżeli tak jest to na kursie jest dziwna sprawa, a Zarząd traktuje te spolke jak folwark. Mam 10 spółek i ta daje zdecydowanie najniższy zysk, prawie śladowy. Lentex nie wykorzystuje sytuacji na giełdzie, kurs stoi jak zaklęty.
O! I to jest po kupiecku powiedziane. Czuć na forum lekkie squtaszenie po dzisiejszej sesji. Faktycznie. U innych spółek srajtasmowo-rekawiczkowo-maseczkowo, jest w miarę zap!3&$ol. Na Lentexie takie reakcje, jak przed wejsciem do zimnej wody. Ja od poczatku covidpaniki osobiście noszę maseczkę zrobiona z rekawa starej koszuli (z fajnym motywem węży ), a to co za uchem, to nie mając sznurówki, wyciąłem ładny sznureczek z nieużywanych gaci plażowych. Raz w samochodzie, raz w kieszeni i w innych dziwnych miejscach to leży. Nadal zdrowy. Odnośnie uzytkowania i sensu ich poza warunkami klinicznymi w warunkach szpitalnych, to wątpię. Patrzac dookola, to ludzie noszą te maseczki w kolorze juz zuzytych pieluchomajtek z tylnej części, bo mają już wy!#bane. Jeżeli "boss" nie jest sprytnym cwaniakiem który urabia tu naiwnych, niczym główny bohater "Ławy przysięgłych" Grishama, to ok. Jeżeli przeciwnie, to kręcenie wora :)
W ciemnościach zewnętrznych w połączeniu z płaczem :)) Jakiś zgrywus trafi na łatwowiernego "Jarzynę ze Szczecina", czy "Gerarda" z "Długu" i później będzie tzw. Niezbyt i tzw. dupa mokra"
Piszą Ci co sprzedali, a gracie pełne. Wiadomo, że sprzedaje się przed dywidendą, bo pod nią rośnie, w pn 10,40 ale kto ma ilość mnoży x 1 zł w złotówkach, spekulantow tu nie trzeba są zbyt ciency
Wstrzymaj konie Aleksandrze! Jestem inwestorem w waszej sekcie :)) Na spekułę, to jak na razie mierna sytuacja. Tak w ogóle, to nie wiem co mnie podkusiło kupic... Moze nostalgia za mom zdechlym kotem. Lubiał drapac wszelakiej masci wlókniny. Jestem hazardzista, więc wiz albo przewóz. :))
Wirus nie odpuszcza i kolejne kraje znów nakazują chodzić w maseczkach. I pamietajmy, że przed nami nowy rok szkolny i otwarte szkoły i maseczki obowiązkowe.
bossy z tydzień temu puszczał pierdy na PRAIRIE ze bedzie lentex po 15...i jak zwykle wszystko sie zgadza kto nie sprzedał gniota przed dywidendą moze nawet zobaczy 8 z przodu...