• I to mnie wkur ! Autor: ~jurek1234 [5.173.34.*]
    Producent z rynkami zbytu Europę , kisi się a ,
    ,, 4MASS S.A.: Wprowadzenie do obrotu maseczek medycznych jako wyrobu medycznego ,, i kurs szybuje pod niebem .
    Kiedy spółka będzie doceniona ?
  • Re: I to mnie wkur ! Autor: ~Roman [37.47.111.*]
    wczoraj było 10k na s po 4zł a potem już po 3,9zł a ludziska sprzedawały poniżej 3,9zł to była zagrywka. Jeszcze długo będą tak zagrywać aż kurs ich wyprzedi
  • Re: I to mnie wkur ! Autor: ~jurek1234 [5.173.34.*]
    No właśnie jakaś firma co robi lakiery do paznokci zacznie sprzedaż maseczek i rośnie w kosmos , a tu kółko wzajemnej adoracji i nic poza tym .
  • Re: I to mnie wkur ! Autor: ~argos [212.2.96.*]
    Czyli czekamy na kontrakty na maski ochronne i patrząc na zachowanie rynku to wtedy
    powinno coś drgnąć. Jeśli oczywiście się pojawią bo może rząd wykupił wszystko i dowiemy
    się o tym na etapie wyników

• Re: I to mnie wkur ! Autor: emptio_spei [178.217.197.*]
    No przecież Protektor ma kontrakty na maseczki. Mógłby dać info, czy wypełnił umowę, na podstawie której chyba do końca czerwca miał dostarczyć maseczki do ARP.
  • Re: I to mnie wkur ! Autor: ~tester [5.172.236.*]
    Dnia 2020-07-09 o godz. 09:57 ~Roman napisał(a):
    > wczoraj było 10k na s po 4zł a potem już po 3,9zł a ludziska sprzedawały poniżej 3,9zł to była zagrywka. Jeszcze długo będą tak zagrywać aż kurs ich wyprzedi

Dokładnie identyczna zagrywka była 2 tygodnie temu na MBP - kurs albo się samoczynnie obsuwał, albo był zbijany, acz potem mocno trzymany w przedziałach 3,8-4. Kiszenie trwało chyba 1-2 tygodnie i przynaję, że już mnie nerwy wzięły. Poszło info, sprzedałem byle uciec i błąd zrobiłem bo kurs od tego czasu został uwolniony przez animatora i teraz jest 5,3 już po korekcie bo wystrzelił nawet pod 6. Więc radzę teraz uzbroić się jeszcze trochę w cierpliwość bo dostrzegam tu podobne zagranie, ale Protektor ma zdecydowanie większy potencjał niż w/w MBF więc przewiduję, że jak pójdzie jakiekolwiek info i kurs zostanie uwolniony to zrobi się to mocno soczysta zieleń i będziemy zadowoleni :-)
  • Re: I to mnie wkur ! Autor: ~Daro [5.173.241.*]
    Tylko tutaj to kiszenie trwa nie dwa tygodnie tylko miesiące i nie dwa tylko cztery.
  • Re: I to mnie wkur ! Autor: ~Roman [37.47.79.*]
    To będzie większe odbicie pod 12zł
  • Re: I to mnie wkur ! Autor: ~Daro [5.173.240.*]
    Dlatego tak cierpliwie czekam
  • Re: I to mnie wkur ! Autor: ~110058 [31.0.86.*]
    Wiem.... Też obecnie tu gnije ale nie zainwestowałem miliona monet więc mogę spokojnie poczekać jeszcze trochę. Słabo oczywiście wygląda padaczka kursu, a o dzisiejszych transakcjach to nawet nie wspominam bo to czysta żenada, ale biorąc pod uwagę potencjał firmy, sądzę że warto poczekać
  • Re: I to mnie wkur ! Autor: ~Daro [5.173.240.*]
    W marcu kupilem miedzy innymi PCCEXOL, Globala i Protektor. Protektor najbardziej mnie zawodzi. Ale spokojnie tu kokosy mogą być też niezłe, tylko widocznie trochę dłużej musimy poczekać. Nawet i moze na te 12 zł.
[x]
PROTEKTOR 14,57% 1,37 2026-05-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.