Producent z rynkami zbytu Europę , kisi się a ,
,, 4MASS S.A.: Wprowadzenie do obrotu maseczek medycznych jako wyrobu medycznego ,, i kurs szybuje pod niebem .
Kiedy spółka będzie doceniona ?
wczoraj było 10k na s po 4zł a potem już po 3,9zł a ludziska sprzedawały poniżej 3,9zł to była zagrywka. Jeszcze długo będą tak zagrywać aż kurs ich wyprzedi
Czyli czekamy na kontrakty na maski ochronne i patrząc na zachowanie rynku to wtedy powinno coś drgnąć. Jeśli oczywiście się pojawią bo może rząd wykupił wszystko i dowiemy się o tym na etapie wyników
No przecież Protektor ma kontrakty na maseczki. Mógłby dać info, czy wypełnił umowę, na podstawie której chyba do końca czerwca miał dostarczyć maseczki do ARP.
Dnia 2020-07-09 o godz. 09:57 ~Roman napisał(a): > wczoraj było 10k na s po 4zł a potem już po 3,9zł a ludziska sprzedawały poniżej 3,9zł to była zagrywka. Jeszcze długo będą tak zagrywać aż kurs ich wyprzedi
Dokładnie identyczna zagrywka była 2 tygodnie temu na MBP - kurs albo się samoczynnie obsuwał, albo był zbijany, acz potem mocno trzymany w przedziałach 3,8-4. Kiszenie trwało chyba 1-2 tygodnie i przynaję, że już mnie nerwy wzięły. Poszło info, sprzedałem byle uciec i błąd zrobiłem bo kurs od tego czasu został uwolniony przez animatora i teraz jest 5,3 już po korekcie bo wystrzelił nawet pod 6. Więc radzę teraz uzbroić się jeszcze trochę w cierpliwość bo dostrzegam tu podobne zagranie, ale Protektor ma zdecydowanie większy potencjał niż w/w MBF więc przewiduję, że jak pójdzie jakiekolwiek info i kurs zostanie uwolniony to zrobi się to mocno soczysta zieleń i będziemy zadowoleni :-)
Wiem.... Też obecnie tu gnije ale nie zainwestowałem miliona monet więc mogę spokojnie poczekać jeszcze trochę. Słabo oczywiście wygląda padaczka kursu, a o dzisiejszych transakcjach to nawet nie wspominam bo to czysta żenada, ale biorąc pod uwagę potencjał firmy, sądzę że warto poczekać
W marcu kupilem miedzy innymi PCCEXOL, Globala i Protektor. Protektor najbardziej mnie zawodzi. Ale spokojnie tu kokosy mogą być też niezłe, tylko widocznie trochę dłużej musimy poczekać. Nawet i moze na te 12 zł.