...Asseco Poland z kwotą 900 mln zł liderem nakładów na badania i rozwój. Około 400 specjalistów będzie pracować nad kolejnymi innowacjami. Zatrudnieni specjaliści wg założeń mają się zajmować także telemedycyną, elektromobilnością, internetem rzeczy, czy inteligentnymi sieciami elektroenergetycznymi.
Dnia 2020-07-08 o godz. 23:19 ~Pawełek napisał(a): > ...Asseco Poland z kwotą 900 mln zł liderem nakładów na badania i rozwój. Około 400 specjalistów będzie pracować nad kolejnymi innowacjami. Zatrudnieni specjaliści wg założeń mają się zajmować także telemedycyną, elektromobilnością, internetem rzeczy, czy inteligentnymi sieciami elektroenergetycznymi.
Widzę, że ty jesteś w gorącej wodzie kąpany. Jak chcesz szybkich i natychmiastowych wzrostów wybierz sobie jakąś spółkę, która rośnie jednego dnia 10-15% zaryzykuj i kup ją niezwłocznie... dlaczego nie idziesz w tym kierunku? Może tam będą szybkie zyski.
Ja wróżbitą nie jestem. Spytaj innych lub czekaj cierpliwie.
Dnia 2020-07-09 o godz. 18:28 ~Pawełek napisał(a): > Widzę, że ty jesteś w gorącej wodzie kąpany. Jak chcesz szybkich i natychmiastowych wzrostów wybierz sobie jakąś spółkę, która rośnie jednego dnia 10-15% zaryzykuj i kup ją niezwłocznie... dlaczego nie idziesz w tym kierunku? Może tam będą szybkie zyski. > > Ja wróżbitą nie jestem. Spytaj innych lub czekaj cierpliwie.
po tym co napisałeś to Naród wędrowny by się ze wstydu spalił ????? 1. gdzie jest moje zdjęcie z kąpieli we wrzątku 2.skąd wiesz że chcę !!! może jestem masochistą i cieszy mnie utrata kasy 3.ryzykuje również na asseco 4.skąd wiesz że nie idę 5.spytałem grzecznie ale trafiłem na buraka i geniusza 6. nie dziękuje ;/;/;/
Rozumiem, główka ci mocno paruje... no cóż, twórz dalej te swoje epopeje i wyliczanki, i jeszcze co tam potrafisz. Zdrówka życzył ci raczej nie będę :-)))))