• Perspektywy Autor: ~Kris [46.134.48.*]
    https://nowiny24.pl/asseco-poland-z-kwota-az-900-mln-zl-liderem-nakladow-na-badania-i-rozwoj-prosba-o-fot/ar/c3-15067948
  • Re: Perspektywy... 900 mln zł. Autor: ~Pawełek [62.141.241.*]
    ...Asseco Poland z kwotą 900 mln zł liderem nakładów na badania i rozwój. Około 400 specjalistów będzie pracować nad kolejnymi innowacjami. Zatrudnieni specjaliści wg założeń mają się zajmować także telemedycyną, elektromobilnością, internetem rzeczy, czy inteligentnymi sieciami elektroenergetycznymi.
  • Re: Perspektywy... 900 mln zł. Autor: ~wuj91 [91.198.217.*]
    Dnia 2020-07-08 o godz. 23:19 ~Pawełek napisał(a):
    > ...Asseco Poland z kwotą 900 mln zł liderem nakładów na badania i rozwój. Około 400 specjalistów będzie pracować nad kolejnymi innowacjami. Zatrudnieni specjaliści wg założeń mają się zajmować także telemedycyną, elektromobilnością, internetem rzeczy, czy inteligentnymi sieciami elektroenergetycznymi.

a kiedy to się przełoży na kurs akcji ??????
  • Re: Perspektywy... 900 mln zł. Autor: ~Pawełek [217.171.61.*]
    Widzę, że ty jesteś w gorącej wodzie kąpany. Jak chcesz szybkich i natychmiastowych wzrostów wybierz sobie jakąś spółkę, która rośnie jednego dnia 10-15% zaryzykuj i kup ją niezwłocznie... dlaczego nie idziesz w tym kierunku? Może tam będą szybkie zyski.
    Ja wróżbitą nie jestem. Spytaj innych lub czekaj cierpliwie.
  • Re: Perspektywy... 900 mln zł. Autor: ~wuj91 [91.198.217.*]
    Dnia 2020-07-09 o godz. 18:28 ~Pawełek napisał(a):
    > Widzę, że ty jesteś w gorącej wodzie kąpany. Jak chcesz szybkich i natychmiastowych wzrostów wybierz sobie jakąś spółkę, która rośnie jednego dnia 10-15% zaryzykuj i kup ją niezwłocznie... dlaczego nie idziesz w tym kierunku? Może tam będą szybkie zyski.
    > > Ja wróżbitą nie jestem. Spytaj innych lub czekaj cierpliwie.

po tym co napisałeś to Naród wędrowny by się ze wstydu spalił ?????
    1. gdzie jest moje zdjęcie z kąpieli we wrzątku
    2.skąd wiesz że chcę !!! może jestem masochistą i cieszy mnie utrata kasy
    3.ryzykuje również na asseco
    4.skąd wiesz że nie idę
    5.spytałem grzecznie ale trafiłem na buraka i geniusza
    6. nie dziękuje ;/;/;/
  • Burak i ... spalony ze wstydu. Autor: ~Pawełek [217.171.61.*]
    Rozumiem, główka ci mocno paruje... no cóż, twórz dalej te swoje epopeje i wyliczanki, i jeszcze co tam potrafisz. Zdrówka życzył ci raczej nie będę :-)))))
  • Re: Burak i ... spalony ze wstydu. Autor: ~wuj91 [91.198.217.*]
    ..i..
[x]
ASSECOPOL -2,28% 205,40 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.