typowa spółka, która rok kisi się w miejscu i nic się nie dzieje a potem nagle w tydzień +300% szczęśliwi Ci którzy wtedy będą na pokładzie... Przykładów takich spółek na NC ostatnio wysyp...
Dowiemy sie ale.chyba dopiero w III kwartale. Z tego co pisali to.udostepniaja swoj program przez pierwsze 3 miechy za darmo. Wiec chyba ostroznosc na razie wsrod inwestorow.
Po prostu część osób która brała po 60 ma dosyć i muszą się wysypać. W ich miejsce wchodzą nowi jeszcze chwila i lecimy w górę. Ta spółka to będzie hit ale zarobią cierpliwi.
Dnia 2020-07-09 o godz. 19:05 ~Majster napisał(a): > To znaczy Inwestor, Ksdobrodziej,..
Nie no,ja? Ale dlaczego ja Panie Majster? Ale tam. znowu... ja skromny sługa jestem.
A może to i racja? Bo parafia potrzeby ma.Przecież wszyscy wiemy jaka jest tajemnica wiary. "Miłość cierpliwa jest.,łaskawa jest...."
Ale póki co ,zapraszam w niedzielę do tacy a potem niektórzy do urny.. Jak to mówią ,my zawsze" wracamy z tacą "( no bo przecież nie "na tacy", oj synkowie wy mili) Amen
Mi to bardziej wyglada na wysypywanie sie tych co weszli powyzej 20 i sa zawiedzenie ze nie ma 500 % zysku. Ale moge sie mylic:) Uwazam ze cena w tej chwili bardzo atrakcyjna.
Dnia 2020-07-14 o godz. 09:29 ~Slawku napisał(a): > Moge wisiec nawet od 100000. Co ci do tego. A ty gdzie sie nie pojawiasz na forach to zaczynasz wpisy jak to niedobrze. Lepiej ci od tego ?
A pewnie. A co ci do tego? Wisisz. Dyndasz i machasz łapkami.
Przez jakiś czas był też z nami kolega Lawina, ale ostatnio coś ucichł. Chyba zabrała go kula śnieżna. Albo też innych akcjonariusz przyciął mu palce klapą od ... i biedak nie może już więcej pisać.
"Oto rolnik cierpliwie oczekuje cennego owocu ziemi, aż spadnie wczesny i późniejszy deszcz. Bądźcie i wy cierpliwi, umocnijcie serca swoje, bo przyjście [hossy] jest bliskie.”