Ja tu widze wyjscie z trendu spadkowego, dodatkowo coraz wiekszy ruch zaczyna sie robic. Zanim sie ulica zleci bedzie 16zł, obstawiam, że w poniedziałek sie zacznie
kilka dni temu kolejna umowa zagraniczna na instalacje w kinach ekspansja na kolejne kraje kwestia czasu kiedy ogłoszą nowe umowy najprawdopodobniej mamy do czynienia z odbiciem V z bessy na szerokim rynku
Nie sądzę, obrót jest mały, więc nie ma kogo ubierać. Tu raczej problem niedostrzeżenia (zapomnienia) spółki. Na kupnie wisi baton na 14zł i wszystko co spadnie poniżej tego jest zbierane. Sytuacja technicznie wygląda bardzo dobrze, wydaje się tylko, że trzeba poczekać, aż inwestorzy zwietrzą okazję, jak skoczy o złotówkę czy dwie to pewnie już poleci... także czekamy :)
Spółka tworzy oprogramowanie głównie dla hoteli, gastronomii, kin i salonów urody. Ciekawe, który z tych sektorów przyniesie jej kokosowe zyski w dobie pandemii. Jednak jeżeli ktoś wierzy, to chętnie opchnę mu ostatki mojego pakietu. Mam na zbyciu 500 po 14,9. W promocji oddam po 14,8.
Nie naganiaj nachalnie na spadki kolego i nie wykorzystuj do tego moich wypowiedzi. Spółka ma trudną sytuację, ale raczej bankructwo jej nie grozi. Najbardziej prawdopodobna jest długa konsolidacja w przedziale 14-16. Ja do 16 czekać nie zamierzam, zamykam pozycję na 0. Zlecenie za 14,9 wciąż wisi.