To dobrze, bo tu moze byc BOOMBIT, ale do sierpnia to jeszcze wiele uplynie wody. A tak na marginesie gamedev zasuwa jak glupi.
Trzymam za szwagra i was kciuki. Wpadne w sierpniu po premierze gry zobaczyc jak wam idzie. BLOCK vs BOOMBIT vs T-BULL. Zapowiada sie walka 'stulecia' na pobrania gier na telefon !!!
Miałam zamiar poszukać Cię na innych forach ..., ale skoro już postanowiłeś odwiedzić "stare śmieci"... to skorzystam z okazji, że tu jesteś ...:) Chciałabym zapytać Cię spółkę Apis. Mój dzisiejszy zakup. Znasz może tę spółkę ? Nie wiem, czy te akcje potraktować tylko spekulacyjnie, czy potrzymać dłużej jako inwestycję i ewentualnie do jakiej ceny ? Zwykle mam problem z zamykaniem pozycji, na ogół przegapiam odpowiedni moment, więc Twoja opinia bardzo by mi pomogła :) Z góry dzięki .... Ps. A mogę zapytać jeszcze o Twoje imię ... " Szwagrze" ? :)
Bardzo ładnie....:) ale niektórzy mają jeszcze drugie, a nawet trzecie...:) No a niektórzy tylko jedno :), to przy tym pozostańmy..., nie ciągnę w takim razie za tak zwany język :) A o spółkę domiku mogę zapytać, skoro Szwagier chwilowo nas opuścił :)
Kto to taki ten XXL? Ma chyba kompleks Baji. Nie radzi sobie z emocjami i się na mnie wyżywa. Po złośliwości czy z zawiści, no bo nie z miłości :))? Cóż, sa i tacy...
A już chciałem napisać, że to jedna z niewielu spółek, gdzie na forum nie wylał się jeszcze jad :) Widzę że silniki łapią temperaturę roboczą więc niedługo dissowanie zacznie się i tutaj :)
O! mój adorator z forum!!! Wiesz... KTO SIĘ LUBI TEN SIĘ CZUBI... :)))
Tylko , ja to wybredna jestem. Biorę tylko to co mi pasuje. Ale wtedy to już biorę wszystko. A jak mi się znudzi, to wyrzucam.
To może jednak coś nas łączy? Podobieństwo jakieś?
Taka samolubna wredota od urodzenia... Jak myślisz, była by szansa???
No i jeszcze jedno... Ja wykańczam chłopów. Tak że jesliś chłop i masz zamiary... to lepiej spisać testament. Ja nic nie chcę jakby co... Sam mi dasz :)))
Tak sobie fantazjuje...że łazisz za mną po forach i narzekasz na mnie wszędzie, Z zapałem czytasz moje posty a potem komentujesz. Ty beze mnie żyć już chyba nie możesz!. Poruszają Cię bardzo moje intuicyjne komantarze! Nie mozesz się powstrzymać przed ripostą! Przeszukujesz chyba cały NC i GPW szukając "Baja". A może ty jesteś tak wybitnym inwestorem jak ja i wybieramy, te same, najlepsze spółki? Może chcesz zwrócić uwagę kogoś innego? nie moją? Taki sposób zaistnienia? Gwiazdorstwo publiczne....? W końcu możesz być na językach wszystkich forumowiczów!. A krytyka i zaczepki są bardzo nośne i zauważalne.!!!:))
Wiesz, ja też lubie gwiazdorzyć. Lepiej istniec na NC niz pozostać w niebycie! :))) I Block na tym zyska. Skoczymy w rankingu!. A ty ponarzekasz przy każdym nawet 0,5% spadku że to przeze mnie. :))) Będziemy publicznie pluć sobie w twarz !!!! Złe emocje trzeba przecież czasem wyrzucić, prawda XXL?. Lepiej tu niz w domu!
Przy okazji krecimy kolka ze szwagrem na Inwesteko. Juz udalo sie wykrecic prawie 200 km a moze byc wiecej. Jutro beda premie gorskie :-)
Wroce kiedys do was, ale teraz mamy Tour de Investeko. Block musi poczekac na swoja kolej. Nie dam rady krecic kolek we wszystkich wyscigach. Stary juz jestem, a dopingu nie biore ;-)