• Microsoft i Sygnity plus miliardy złotych Autor: ~longterm [89.64.88.*]
    Sygnity jest niedowartościowane po 7 zł

Asseco oraz Sygnity będą pomogać Microsoftowi który zainwestuje miliard dolarów w polską chmurę
    przy projektach migracji do chmury,
    Operator Chmury Krajowej podpisał też umowy z pięcioma partnerami, którzy będą wspierać firmy w adaptowaniu oferowanych usług. Asseco Data Systems, Accenture i DXC Technology pomogą w stworzeniu strategii wykorzystania usług chmurowych oraz w projektach migracji do chmury. Natomiast Asseco Poland i Sygnity mają wspólnie z klientami operatora opracować szczegółowe rozwiązania informatyczne, konieczne do przeniesienia zasobów do chmury.
  • Re: Microsoft i Sygnity plus miliardy złotych Autor: ~wuj91 [91.198.217.*]
    to kiedy ten start ??????
    bo jakoś się nudno robi :(
    a jak się wojsko nudzi to głupoty potem robi ;/;/
  • Re: Microsoft i Sygnity plus miliardy złotych Autor: ~Lady_krach [37.30.30.*]
    też się zastanawiam czy wreszcie ruszy, czy bedzie się tak kisić z pół roku. Z jednej strony warto trzymać do portfela dywidendowego chociażby, z drugiej aż żal patrzeć, jak w ostatnich dniach wszystko dookoła rosło a tu lipa.
  • Re: Microsoft i Sygnity plus miliardy złotych Autor: ~BillAckmann [37.47.221.*]
    Mam to samo i trochę wkurza taki chimeryczny nastrój Asseco, które powinno rosną! Czemu rynek ich nie dostrzega? Nie wiem.
  • Re: Microsoft i Sygnity plus miliardy złotych Autor: ~Lady_krach [37.30.21.*]
    Tez nie wiem, ktoś pisał kiedyś ze to może być jakaś gra funduszy - narazie wyglada, ze w okolicach 65 papier był zbierany, ale przy 69-70 dalsze wzrosty są gaszone - czy to właśnie zbieranie czy dystrybucja nie wiem. Wszystko natomiast przemawia za tym, ze acp jest dobra I bezpieczna inwestycja w dobie convid. Narazie postanowiłam trzymać, ale nie wiem czy nie przerzucę środków na inna spółkę. Chociaż ile razy to już tak było, ze przez brak cierpliwości nie zarobiłam - sprzedawałam np. kruka tuż przed wzrostami, bo miałam dosyć. Nie podoba mi się co tu się dzieje z kursem, ale może warto jeszcze poczekać.
  • Re: Microsoft i Sygnity plus miliardy złotych Autor: ~Leonzpoczty [81.190.200.*]
    Będzie tak jak na Elektrimie ,jak wszedł zębaty ! HDKK
[x]
ASSECOPOL 0,81% 223,20 2025-12-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.