• Elo wróżki :) Autor: ~Aro88 [89.79.195.*]
    Macie analizę ze squabera, gość na pewno namawia na spadki więc nie bierzcie tego na poważnie :D
    https://youtu.be/IDjUq46G-r4
    26:15
    Strzałeczka!
  • Re: Elo wróżki :) Autor: ~adi [46.187.187.*]
    1. Nie powinieneś upubliczniać tego linka (jest on tylko dla abonentów premium).
    2. To, że na razie nie ma dużego popytu to nie znaczy, że się nie pojawi i sytuacja na wykresie się może zmienić.
    Marcin o tym mówi jeśli przebije 24 PLN to się sytuacja zmieni i możemy dojść do 27.
    3. Z jakiś tydzień temu Marcin mówił, że PKP (też był zmęczony pytaniami o tę spółkę)
    leci na glebę i dopiero po ~11.5 się można interesować. 2 dni później pojawił się popyt (i lepsze świeczki) i mówił, że ~13 warto obserwować. Odbiło przy 13.2x.

Jak widzisz wiele może być czynników.
    Na razie EAT trzyma się 23+ miejmy nadzieję, ze chociaż małymi kroczkami, ale wejdziemy na 24+.Jeszcze się troszkę przemieli.

• Re: Elo wróżki :) Autor: ~Aro88 [89.79.195.*]
    Jeju tylko mu nie mów że wrzuciłem :D Marcin to Marcin tamto matko. Nie interesuje mnie amrest wrzuciłem z sentymentu, jak walnie na 20 to kupię, gdybanie o wzrostach mnie nie interesuje :)
  • Re: Elo wróżki :) Autor: ~adi [46.187.187.*]
    Rynek jest dynamiczny. Przypomnij sobie, że parę tygodni temu Marcin mówił, że EAT ma szansę na 32 PLN.
    Ale jak wiemy nie udało się pokonać oporu na 30. Między innymi dlatego ludzie ciągle mu zawracają głowę EAT ;)

IMHO jesteśmy wstanie przekroczyć 24 w tym tygodniu..
    Liczę też na jakieś pozytywne info ze spółki.

Tak, więc zobaczymy jak będzie.

• Re: Elo wróżki :) Autor: ~odi [93.105.176.*]
    mylił sie z wzrostem, a teraz myli się ze spadkami. Doskonały antywskaźnik.
    Ale cie gryzie, że nie spada. Tak ufasz i powtarasz to co ci mówi gość, który zarabia na wrzucaniu filmików do internetu i opyla to takim jak ty za 700 miesięcznie :D
  • Re: Elo wróżki :) Autor: ~fundamentalista [178.235.208.*]
    Mistrz ciętej riposty ;)
  • Re: Elo wróżki. :) Autor: ~adi [46.187.187.*]
    Marcin ze Squabera jest dobry w tym co robi, ciekawie opowiada i ma wiedzę. Ale, nie oznacza to, że jest nieomylny.
    Oczywiście też zarabiają na kursach i dostępie premium.

Przykładowo rekomendował FMF, ale niestety póki co na razie nie rośnie - miejmy nadzieję, że się obudzi.

Warto nadmienić, że ze względu na dużą liczbę osób do których dociera ich rekomendacja, przy mało płynnych spółkach
    wskazanie okazji powoduje niezły wystrzał (tylko ciężko wejść w odpowiednim momencie ;])
    Dobrze, ze Aro88 umie to wykorzystać (np. Astartę).

• Re: Elo wróżki :) Autor: ~LK [188.146.101.*]
    Od tego gościa mozna się dużo teorii nauczyc; ale koncowe konkluzje ma raczej bledne; jak wiekszosc analizatorow zreszta :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.160.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
AMREST -0,18% 11,18 2026-04-30 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.