• Pozew Autor: ~Akcjonariusz [80.55.26.*]
    Panowie

Czekamy na wywłaszczenie i mamy 3 miesiące na wniesienie pozwu.
    Już teraz zachęcam do kontaktu w tej sprawie z osobą która może Nas reprezentować. Zobaczymy ile osób się uzbiera i wtedy podejmiemy ostateczną decyzję co do wspólnego procesu w walce o cenę godziwą.
    Ja już swój kontakt przekazałem...

poczta@kancelariacapitalis.pl
  • Re: Pozew Autor: ~pytanie [188.147.102.*]
    czemu na stronie tej kancelarii nie ma osob ktore ja reprezntuja, nie ma adresu gdzie sie miesci, nie ma telefony stacjonarnego krs nip itd????? jest 1 nr kom tylko? ktos taki ma reprezntowac
  • Re: Pozew Autor: ~Akcjonariusz [80.55.26.*]
    Dnia 2020-07-06 o godz. 20:50 ~pytanie napisał(a):
    > czemu na stronie tej kancelarii nie ma osob ktore ja reprezntuja, nie ma adresu gdzie sie miesci, nie ma telefony stacjonarnego krs nip itd????? jest 1 nr kom tylko? ktos taki ma reprezntowac

Najlepiej zadzwoń i sam zapytaj, dowiesz się wszystkiego.
    Generalnie mamy jeszcze czas i możemy poszukać kogoś innego...
  • Re: Pozew Autor: ~pytanie [188.147.102.*]
    ok przedzwonie mam troche akcji dzieki
  • Re: Pozew Autor: ~Brassi [83.3.70.*]
    OK, dajcie znać jestem również zainteresowany
  • Re: Pozew Autor: ~mjbmar [77.114.153.*]
    ja też jestem zainteresowany
  • Re: Pozew Autor: ~Krowiak [83.10.76.*]
    Ja mam tylko 500 sztuk,
    ale daje Bieńkowskiemu szansę, żeby zapłacił wartość godziwą. Jeśli nie to sąd.
    Panowie,
    zostawiajcie swoje kontakty w kancelarii. Potem policzymy szable i zaczniemy kilkuletni boj z panem cwaniakiem. Nie mamy nic do stracenia, a możemy wiele zyskać !
  • Re: Pozew Autor: ~zibi [81.219.37.*]
    Ja też jestem zainteresowany ,czy ktoś kontaktował się już z ta kancelarią
  • Re: Pozew Autor: ~Miki [80.55.251.*]
    Tak, ja już zostawiłem kontakt, zobaczymy ile osób się uzbiera...
  • Pozew Autor: ~Akcjonariuszka [83.26.245.*]
    Zarząd Stelmetu postąpił skrajnie nieuczciwie i oczywiście cała trzyletnia kariera Stelmetu na GPW wskazuje na to, że wszystko zostało wcześniej zaplanowane. To jest sytuacja bezprecedensowa i należy ten precedens stworzyć. Już rozmawiałam z prawnikiem z kancelarii Capitalis i polecam kontakt. Zgłosiłam swoje akcje do puli. Im nas więcej tym łatwiej!
  • Re: Pozew Autor: ~Kreon [79.187.148.*]
    GPW to jest banda złodziei i mafia. Po 3 latach od IPO kończy się walkami w sądzie, upadłościami (Getback)... Zostaje walczyć ze złodzijami i pseudobiznesmenami
    Dnia 2020-07-10 o godz. 13:54 ~Akcjonariuszka napisał(a):
    > Zarząd Stelmetu postąpił skrajnie nieuczciwie i oczywiście cała trzyletnia kariera Stelmetu na GPW wskazuje na to, że wszystko zostało wcześniej zaplanowane. To jest sytuacja bezprecedensowa i należy ten precedens stworzyć. Już rozmawiałam z prawnikiem z kancelarii Capitalis i polecam kontakt. Zgłosiłam swoje akcje do puli. Im nas więcej tym łatwiej!

Zgadzam się, że wszystko zostało dokładnie zaplanowane i zrealizowane ! Teraz zrozumiałem dlaczego w ofercie publicznej sprzedawanych było tylko 20% wszystkich akcji. To dawało prezesowi pełną kontrolę i brak realnego blokowania nawet najbardziej niekorzystnych z punktu widzenia akcjonariuszy mniejszościowych decyzji !!! Niestety zrobił Nas w konia, ale trzeba walczyć do końca !!! Nie mamy nic do stracenia a im będzie nas więcej tym lepiej...

BTW Czy jest wśród akcjonariuszy Stelmetu ktoś z Krk ???

• Re: Pozew Autor: ~Akcjonariuszka [83.26.193.*]
    Jestem z Krakowa, proponuję kontakt przez w/w kancelarię lub proszę o inną propozycję
    W takim razie bardzo proszę o przesłanie pustego e-maila z tematem "Stelmet" na adres: privkrk18@gmail.com
    Odpiszę przekazując bezpośrednio kontakt do siebie...
    Pozdrawiam
  • Re: Pozew Autor: ~Drobby [31.0.44.*]
    Walczyć walczyć. OFErmy nie potrafią to chociaż drobni muszą tą bananową GPW z plew i mułu czyścić
  • Re: Pozew Autor: ~groszek [83.4.127.*]
    OFE-rmy są przekupione, mają gdzieś pieniądze emerytów.
    Można Bieńkowskiemu podać propozycję: albo da co najmniej 15 złotych albo będzie miał pozew sądowy.
  • Re: Pozew Autor: ~Marcel [80.55.251.*]
    On na to nie pójdzie, to cwany lis ! Wyciśnie nas jak cytryny i nawet powieka mu nie zadrży. Tylko Sąd i czarny pijar może tego pana do czegoś zmusić.
    Jak robi taki numer to chyba ma świadomość, że może się znaleźć grupa ludzi która mu nie popuści i będą walczyć do końca !!!
    Jak sobie przekalkuluje, że więcej może stracić niż zyskać to wtedy zacznie racjonalnie myśleć.
    Od dziś bojkot wyrobów Stelmetu w Polsce !
    I jeszcze jedno ! NIGDY NIE WPŁACAJCIE DOBROWOLNIE ŻADNYCH ŚRODKÓW DO OFE ! Widzicie jakie numery robią, kupują po 31zł a sprzedają po 8,40 zł/ akcję - SKANDAL !!!!

• Re: Pozew Autor: ~groszek [83.4.127.*]
    a kto kiedykolwiek wpłacał dobrowolnie pieniądze do OFE ??
    powiem więcej - nigdy żadnych pieniędzy do jakichkolwiek funduszy. panowie żyją z prowizji. pieniądze klientów mają w d...ie.
  • Re: Pozew Autor: ~groszek [83.4.138.*]
    niech ktoś napisze maila do Bieńkowskiego, żeby dał jakąś uczciwą cenę w przymusowym wykupie, a jak nie, to będzie miał sąd.
    może prawnik by to mu napisał.
  • Re: Pozew Autor: ~ert [37.123.206.*]
    Również mogę przyłączyć się do pozwu zbiorowego. Posiadam kilka tysięcy akcji.
  • Re: Pozew Autor: ~staszek_alcatraz [95.48.25.*]
    przyłączam się do grupy, choć sugeruję by rozważyć powierzenie sprawy osobom z pewnym i nieprzypadkowym zapleczem merytorycznym, poniżej wklejam link oraz adres mailowy do osób, które będą mnie reprezentowały (bogate doświadczenie jest opisane na stronie i wiadomo kto za tym stoi):

http://glpartners.pl
    office@glpartners.pl

ogólnie jestem zdania, że najlepszym rozwiązaniem będzie powierzyć kompleksowo wszystkie sprawy w jedne ręce. Niech jednak każdy indywidualnie zadecyduje.

[x]
STELMET 0,00% 9,05 2020-07-28 15:37:57
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.