Oldboy ty na serio bierzesz za dobra wróżbę to co się dzieje na tym walorze od ostatniego rajdu na ponad 120 zł? Jak pisałem szanuje twoje zaangazowanie w zwiedzanie spółek, których akcje kupujesz, ale z tym komentarzem to albo z nas się nabijasz :) albo masz jeszcze trochę papieru do opuchnięcia powyżej 110 i naganiasz :)
Podlaczam sie pod pytanie? Rolujesz nas ? bo narazie Parkiet wydal artykuł o pozytywnej tresci a tu ogromny wolumen i to na spadku... Nie wygląda to za dobrze. Jakie jest twoje zdanie. Tylko szczerze bez ceregieli :-)
Kupuje bo obstawia /wie ze będzie rosło. Ten drugi obstawia/ wie odwrotnie. Jeden zyska drugi straci(zarobi mniej) Czy Wy naprawdę liczycie ze jak będzie kontrakt to będzie można kupić te akcje ????? Bo ja uważam ze nie. I TERAZ jest OSATNi moment aby je kupić. po kontrakcie to bedą widły przez tydzień i obudzimy sie po tygodniu w innym świecie.
Tak i spółeczka z new Connect będzie warta tyle co Spółki z wig20... obudź się bo śnisz, kontrakty już są w cenach inaczej spółka która nie przynosi dochodów nie byłaby wyceniana na tyle milionów
Co ty opowiadawsz spolki z wig20 warte sa miliardy a ty tu mowisz o mega kapitalizacji. Tu ledwie jest 2 mln akcji co daje nie cale 200 baniek. Nawet jak pojdzie na 150 pln to bedzie 300 mln kapitalizacji.
To nadal tylko startup :) z potencjałem ale nadal tylko sturtup :) wiec 200 baniek jak piszesz to mega mega kapitalizacja :) jak dla mnie wartość na ten moment bezpieczna jest sporo niższa.
Są wyceny z kontraktami analityków z Polski i z Niemiec w przedziale ~ 250- 350 pln i o tym mówię. Jak będzie kontrakt / kontrakt to wyceny zostaną zaktualizowane na 500 i więcej. Tak to sie odbywa.