Lista uprawnionych do uczestnictwa w ZWZ pojawi sie od 13 lipca - na tej podstawie będzie można ocenić i zapoznać sie z informacja kto sie zarejestrował.
Na marginesie tylko dodam, że nie będę na forum prezentował treści i kierunków działania.
Zastanawialem sie czy pisac bo szczerze, to nie przepadam za takimi dzialaniami. Jest ryzyko ze bardziej to odstaraszy (pokazujac ze dzialania zarzadu nie podobaja sie) niz przyniesie pozytek, choc pozytek tez moze z tego byc. Wiec dobrze ze robicie to dyskretnie - ryzyko sie redukuje. No i wiem ze nikt nie jest nieomylny, ja tez nie.
A dlaczego pisze? Bo witam na pokladzie :) :) :) Bo tanio jest bardzo - juz zachwalalem FSG na forum FMF https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=8121719&strona=1 . I bo mam do podrzucenia temat na walne.
Pogooglalem poczytalem infa watki nowe stare i bardzo stare. Akcjonariat mial wobec wladz spolki zastrzezenia/oczekiwania co do: -public relations (slabe wobec inwestorow bo dla klientow sie promuja) -dywidendy wysokosc lub brak -noszenie wasow (!) - raczej zart ale powtarza sie -sa tez narzekania pracownikow szeregowych ze nie placa dobrze (bedac pracownikiem bym narzekal ale jako akcjonariusz wrecz przeciwnie)
Ciekawi mnie co chcecie osiagnac na walnym, sam nie bede wiec rozumiem ze zachowacie to dla siebie. Moze bede na nastepnym.
Ale mialbym sugestie co by mozna poruszyc oprocz dywidendy, bo to oczywiste. FSG ma spolke-corke w Chinach i nie tak dawno byly plany zeby ona tam weszla na gielde tamtejsza.
Ucichlo o tym a to jest dobry moment na dokonczenie takiego ruchu (jak cos zaczeli) albo rozpoczecie - nie od razu Krakow (Pekin ???) zbudowano. Chiny rozpedzaja sie po pandemii, a gielda zwlaszcza, lubia tam wegiel.
dziekuje, temat dopisze ... Mam małą uwagę co do kierunku kursu w Twoim poscie - mam nadzieje ze chodziło Ci o północ --- bo mam wrażenie, że kurs na południu to już jest ... i nie trzeba go tam ponownie sprowadzac
Moim zdaniem, obecnie kurs jest w rejonach Antarktydy Środkowej, rzut kamieniem od samego bieguna. Gdyby nawet ktoś chciał dalej na południe, to po przekroczeniu bieguna nawet się nie zorientuje jak zacznie iść na północ chcąc czy nie chcąc :)
Zazwyczaj taka lista jest do wglądu w spółce. Być może jest też możliwość poproszenia o maila z tą listą o ile sam się zarejestrowałeś i się zidentyfikujesz, że Ty to Ty.