"Po odzyskaniu dostępu do repozytorium kodów źródłowych i aplikacji stwierdzono nieodwracalną utratę z serwerów aplikacji własnych, produktów przygotowywanych na zlecenie klientów zewnętrznych, jak również wersji pilotażowych i modeli architektonicznych planowanych do wdrożenia, w tym rozwiązań fintech."
Co z tego haha jak tu jest Ciszewski i będzie zmiana działalności i wysłać na 20zl jak na bank będzie 18zl jak na Everest tam te była niska kapitalizacja jak teraz na JWA a już jest liczona w dziesiątkach milionów zł. Naganiaj dalej powodzenia, moze jakiś leszcz Ci sprzedać jeszcze w tej cenie ja czekam na 10zeta
Dobre niedobre, nie sądziłem że o takie "porządki" chodziło nowej/starej ekipie. Oczywiście śmiech na sali, poza szczegółem o fintechu. Mam nadzieję że jakoś to odzyskają bo chyba teraz o fintech tu chodzi.
Tak to jest jak ktoś nie ma pojęcia co ma w spółce :( Tak jak się obawiałem już kiedyś stara/nowa ekipa to była zgraja nieudaczników, co najlepiej pokazało co się wydarzyło po tym jak wyskoczyli na startach :) Natomiast dla samej spółki tak "umiejętne" przejęcie okazało się niestety kosztowne :( Chyba AG i JC zostali przekonani przez starą ekipę, że warto dać działać ludziom którzy spółkę znają.
Ten raport to poezja, spadek przychodów z 1,1mln do 10 tys, utrata tych kodów źródłowych itd.
A więc podsumowując mamy dwa mocno przeciwstawne czynniki. 1. Dane finansowe, które aż krzyczą żeby się pozbywać waloru 2. 2 nowe znane nazwiska, które przejmują upadłą spółkę. Tutaj sugestia byłaby, żeby trzymać i poczekać na rozwój wypadków...