Patrzac na przychody w najgorszym momencie dla sklepów, czyli kwiecien-czerwiec, to intersport wyglada dobrze. Wiadomo, ze koronawirus zrobi swoje, ale nie na taki spadek kursu, jaki powstal, to jest po prostu smieszne. Zblizaja sie komunie, jest zakonczenie roku. Wpadnie troche rowerkow i co sie odwlecze to nie uciecze. Brawo Spolka, brawo my
:) tu ciagle to samo za miesiąc 1,60 zł lub 1,20 zł za 2 miesiące 1,50 zł lub 1,30 zł czasem sprzedaż jednej akcji daje 8% procentowy spadek kursu a czasem kilka tysiecy obrotu 1% wzrostu i tak w kółko ... gniot nie spółka ...
Dziś 14 akcji ktoś kupił - to wspaniała wiadomość... widać że spółka wychodzi z dołka. Lipiec 3 zł. Sierpień 4. We wrześniu spadnie śnieg i będzie 5.
To nam na szczęście zostało... nabijać się z tego gniota no i nie kupować nic w tych śmiesznych sklepach ... może wtedy do nich dotrze jakie akcjonariusze mają zdanie.
ruscy ktirzy przejeli go sport upadli. wyszli z lokaluzacji. teraz kolega z wawy mowi,ze wracamy zamiast go sport do zlotych tarasow. zapewne inne najlepsze sklepy tez mozna wziac,bo w wawie go sport mial lepsze lokalizacje. brawo intersport
Dnia 2020-07-09 o godz. 20:33 ~max napisał(a): > Dziś 14 akcji ktoś kupił - to wspaniała wiadomość... widać że spółka wychodzi z dołka. Lipiec 3 zł. Sierpień 4. We wrześniu spadnie śnieg i będzie 5. > > To nam na szczęście zostało... nabijać się z tego gniota no i nie kupować nic w tych śmiesznych sklepach ... może wtedy do nich dotrze jakie akcjonariusze mają zdanie.
A daj spokój ;) Miałem 2000 akcji i chyba przez tydzień wychodziłem. Jednego dnia to cały obrót ja zrobiłem.