• Wyniki Autor: ~Interek [83.28.215.*]
    Patrzac na przychody w najgorszym momencie dla sklepów, czyli kwiecien-czerwiec, to intersport wyglada dobrze. Wiadomo, ze koronawirus zrobi swoje, ale nie na taki spadek kursu, jaki powstal, to jest po prostu smieszne. Zblizaja sie komunie, jest zakonczenie roku. Wpadnie troche rowerkow i co sie odwlecze to nie uciecze. Brawo Spolka, brawo my
  • Re: Wyniki Autor: ~Fgg [176.111.127.*]
    W czerwcu tylko minus 10prpcent. Przeciez to super info
  • Re: Wyniki Autor: ~Tojak [188.147.37.*]
    Pamietajcie ze czysznsze sa juz na stale nizsze o 30%... szykuje sie zysk
  • Re: Wyniki Autor: ~tojak [77.253.239.*]
    sprzedaz -10, koszty -30.... powinno to dac piekne efekty
  • Re: Wyniki Autor: ~max [79.124.107.*]
    :) tu ciagle to samo
    za miesiąc 1,60 zł lub 1,20 zł
    za 2 miesiące 1,50 zł lub 1,30 zł
    czasem sprzedaż jednej akcji daje 8% procentowy spadek kursu
    a czasem kilka tysiecy obrotu 1% wzrostu
    i tak w kółko ... gniot nie spółka ...

Dziś 14 akcji ktoś kupił - to wspaniała wiadomość... widać że spółka wychodzi z dołka. Lipiec 3 zł. Sierpień 4. We wrześniu spadnie śnieg i będzie 5.
    To nam na szczęście zostało... nabijać się z tego gniota no i nie kupować nic w tych śmiesznych sklepach ... może wtedy do nich dotrze jakie akcjonariusze mają zdanie.
  • Re: Wyniki Autor: ~ghj [176.111.127.*]
    ruscy ktirzy przejeli go sport upadli. wyszli z lokaluzacji. teraz kolega z wawy mowi,ze wracamy zamiast go sport do zlotych tarasow. zapewne inne najlepsze sklepy tez mozna wziac,bo w wawie go sport mial lepsze lokalizacje. brawo intersport
  • Re: Wyniki Autor: ~DC912 [77.253.239.*]
    to bedziemy za male pieniadze przejmowac najlepsze sklepy
  • Re: Wyniki Autor: ~Po [5.173.32.*]
    Dnia 2020-07-09 o godz. 20:33 ~max napisał(a):
    > Dziś 14 akcji ktoś kupił - to wspaniała wiadomość... widać że spółka wychodzi z dołka. Lipiec 3 zł. Sierpień 4. We wrześniu spadnie śnieg i będzie 5.
    > > To nam na szczęście zostało... nabijać się z tego gniota no i nie kupować nic w tych śmiesznych sklepach ... może wtedy do nich dotrze jakie akcjonariusze mają zdanie.

A daj spokój ;)
    Miałem 2000 akcji i chyba przez tydzień wychodziłem. Jednego dnia to cały obrót ja zrobiłem.
  • Re: Wyniki Autor: ~uj [176.111.127.*]
    bedzie dobry rok. pamiętajcie ze z 7mln mniej czynszow
  • Re: Wyniki Autor: ~hhb [188.146.233.*]
    czekamy na wreszcie dobre infa. pewnie je ukrywaja bo boja sie ze galerie nie podpisza aneksow na nowe ceny najmow...
    He he. To jest świetna spółka.
    Mam nadzieję że Ci z Intersportu i z 4F doświadczą kiedyś widma porażki/plajty.
    Ponad 8 lat męczarni z tym gniotem.
[x]
INTERSPPL -0,77% 0,52 2025-10-24 13:45:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.