• TimeCamp wypłaci dywidendę Autor: ~ed [62.141.221.*]
    ładnie się rozwija
  • Re: TimeCamp wypłaci dywidendę Autor: ~Laik [95.49.152.*]
    Napisałem wczoraj, żeby nie lekceważyć Timecampa w portfelu. Czekamy na IPO na giełdzie!
  • Re: TimeCamp wypłaci dywidendę Autor: ~zx [46.169.50.*]
    no no. Czytałem sobie sporo o Timecamp i obserwuję go od dawna.
    Jest liderem w swoim segmencie z potencjałem wzrostu rynku rok do roku o ok 12-15% link
    %.
    Wypłata dywidendy to dla mnie szok ,750 tys to kosmiczna kwota jak na młodą spółkę a na dodatek w segmencie nowczesnych technologii i pracy zdalnej. Taki Brand 24 dalej jest niedochodowy a mocno rozbuchany marketingowo i dziś mimo wpadki z Facebookiem wart ca 50 mln. To co można zrobić z Timecamp mając takie głowy jak Panowie z Wrocławia? i ponad 30% akcji.
    Ja wiem co głośne IPO . Teraz rozumiem że dokupili 9% ich akcji , i rozumiem, że po tylu latach milczenia raczyli poinformować. Chyba coś tu na poważnie zacznie się dziać.

• Re: TimeCamp wypłaci dywidendę Autor: ~zx [46.169.50.*]
    sorry dziś brand 24 wyceniany jest powyżej 74 mln.To brand przy IPO na pewno więcej a jakie ma perspektywy i jakie piekne story. A VTI mając 30% to 30 mln na samym Timecamp.
  • Re: TimeCamp wypłaci dywidendę Autor: ~Venture [78.11.158.*]
    Ja uważam, że to mega dobry news.

Patrzcie - w sprawozdaniu było info, ze ich koszt nabycia calego pakietu to 1,233 mln PLN, a teraz dostaja w dywidendzie juz 260 tys. - czyli spora część inwestycji się zwróciła, a pakiet cały czas jest i jest szansa na wzrosty...
  • Re: TimeCamp wypłaci dywidendę Autor: ~uzytkownik [213.5.251.*]
    Program podczas pandemii koronawirusa przestał działać serwer padł, brak odpowiedzi ze strony producenta oraz lekcewazenie klientów .NIEPOWAZNE ,,, Hańba zawiesza sie i wybija z systemu, nie można pracować od kilku dni, ani utworzyc,,, po prostu przeciązenie, Daremny, nie kupujcie tego gówna
[x]
UNFOLD 0,79% 1,28 2025-10-20 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.