Widzę, że niestety nie da się tutaj przeprowadzić merytorycznej dyskusji tylko bezsensowne komentarze i oferty matrymonialne. Przepraszam, że w ogóle zapytałem.
Premierę już przekładali, tez była szansa na dokupienie poniżej 4 zł. Nie zrozumcie mnie źle, sam mam mały pakiet akcji BTC i sercem jestem za spółką, nie podoba mi się tylko brak jakiejkolwiek informacji. Większość firm informuje wcześniej o tym, że nie uda im się zrobić czegoś we wcześniej wyznaczonym przez siebie czasie, a tutaj cisza.
Bo to decyzja polityczna była a padło na cisze wyborczą. Będzie ogłoszenie bedzie początek miesiąca. Co nie zmienia faktu ze ci co chca sprzedać zawsze mogą. Dobra, moze być to 4 będzie 2 dni wyjazdu mniej.
JA SIĘ NIKOMU NIE OŚWIADCZAM JAKBY CO !!! ŻLE MNIE ZROZUMIANO NIECH ŻYJE WOLNOŚC!!!!! WOLNOŚĆ I SWOBODA!!!!!!!
Wiem że mi nie sprzedasz boś jak Xxc skąpiec co nawet na akcjach chce zarobic a innym nie da, ale jak mi powiesz co Cię tak ZNIEWOLIŁO ? to może i powiem dlaczego opóźniona ta premiera. Mówie Ci SENSACJA!!!
Hetan Technologies pond 100 tys w plecy,jak kiedys odrobie ,to zmienie na wyzwolony .Prawde mowiac, to tutaj wszyscy jestesmy zniewoleni od gieldy i zarabiania pieniedzy ,a raczej tracenja
Hmmmm Hetan...100 tys.., zniewolony przez giełdę...... No nie wiem czy mnie nie oszukujesz. 100 tysi nie tak trudno odrobić, od 2017 kupa czasu..... Prosperita na giełdzie przez lata... i nie odrobiłeś? To co Ty kupowałeś? Albo tego więcej było albo ściemniasz
News sensacja poprostu, wcale nie bajka. REAL!!!! Darmo nie oddam. Tylko nie mam o co się z tobą potargować bo i tak pewnie zełgasz więc mnie jakoś przekonac bardziej musisz. Zobaczymy czy umiesz. :)))) A NEWS WARTY FATYGI !!!!
Lauren : Oferuje szeroki zakres szkoleń i usług doradztwa personalnego, organizuje także imprezy i wyjazdy integracyjne. Pogieło WAS? Wywalac jak najszybciej. Branża przez 2 lata nie ma racji bytu, te imprezy przynajmniej. Berobocie będzie ludzie sami pracy będą sobie szukac.
Do Zniewolony: Przyczyna przesunięcia jest według mnie taka że po nawiązaniu współpracy z IDG Consulting, poprawiali monetyzację gry, się zeszło i bez sensu było ogłaszać premierę w końcu czerwca. Logicznym jest że lepiej by gra zarabiała całe 3 miesiące na kwartał a nie tydzień w czerwcu. Jakby ogłosili premierę w ostatnim tygodniu kwartału to co: jaka by nie była ta monetyzacja zawsze by się mówiło ze przychód w 2 kwartale to ..... A tak zrobią premierę w lipcu i przynajmniej będa konkretne liczby w przychodach za 3 kwartał. Tym bardziej ze jeszce sa planowane inne gry. Spółce nie zalezy specjalnie na pompowaniu kursu by pchać się z ogłoszeniami typu "Juz jest i sprzedajemy 2 dni..." Po co? Tym bardziej że to pierwsza premiera i od niej dużo zależy jeśli chodzi o wizerunek firmy. Zainteresowani i tak grę pobrali i wiedzą ze chodzi, sami mogą ją ocenić. A niedowiarki i reszta, to trudno. Niech akcji nie kupują, albo sprzedadzą szybciutko.... :))) No I taka moja dedukcja a propos premiery
Oj trudno radzić. Ja troluje już i troluje i nic nie można taniej.
Mało akcji w obiegu. Tak naprawdę to obrót się zacznie koło 13 złotych pewnie. Spółka niedługo pokaże moc :). Ale wiadomo teraz 6 złotych. Im drożej tym większe ryzyko. Ale też można dużo stracić nie kupując teraz.
Wybieraj. Każdy sam musi zdecydować.
Wow, czyli można jednak coś z tego forum wynieść! Zgadzam się, ze lepiej pokazać świetne wyniki za kwartał wprowadzając grę na jego początku. Czy jeśli taka była strategia zarządu to nie lepiej byłoby od razu zaplanować wydanie gry na lipiec? Jeśli tak im nie zależy na pompowaniu kursu to czemu nie wydać info o przełożeniu premiery? Wtedy na pewno by nie rosło... Wątpię też, że ludzie są na tyle naiwni ze wierzyliby w jakieś ogromne przychody w Q2, jakby wydali grę o czasie, w czerwcu.
Sorry, ale z boku to wygląda na grę na czas. Czekaj tatka latka.
Jeśli przychody z gier będą się pojawiać z taką dynamiką jak same gry, to czarno widzę. Nieśmiało przypomnę, że zapowiadali na ten rok 12 tytułów, co miesiąc kolejny. Minęło pół roku i oficjalnie nie wyszedł ani jeden. Choć niby wszystko już dawno jest i hula.
Spóźnią się parę dni, a zyskają 3 miesiące do chwili prawdy.
A dziura w budżecie rośnie...
BTCs nie ma dziury w budżecie. A co do terminów to nie wiem czy to tak teraz w związku z tą monetyzacja, corona czy czymy tam... Pewnie że lepiej by przyspieszyli. Zobaczymy jak będzie dalej i co napiszą w info.