• Ruszyli!!! Autor: ~Jazda [5.173.203.*]
    https://www.flightradar24.com/45.88,13.7/3 przed 11:00 gdy sprawdziłem było jednocześnie 7 maszyn w powietrzu!
  • Re: Ruszyli!!! Autor: ~Esiak [150.254.119.*]
    4 maszyny, Majorka i Kreta.. :)
  • Re: Ruszyli!!! Autor: ~Klaudio [212.180.228.*]
    Z dnia na dzień coraz więcej będzie latania...:)
  • Re: Ruszyli!!! Autor: testmikrofonu [88.220.134.*]
    Ryszyli na wakacje, w momencie jak USA ( wiele innych krajów) rekord dziennych zachorowań. Pytanie kiedy wrócą z wakacji jak utkną na kwarantannach.

• Re: Ruszyli!!! Autor: ~Ikarus [37.47.24.*]
    I co z tego skoro w samolotach obłożenie 10 % i za paliw se nie zwraca, takie latanie tylko pogłębia strate
  • Re: Ruszyli!!! Autor: ~Klaudio [212.180.228.*]
    Ikarus widzę, że nie masz pojęcia o obłożeniu samolotów a próbujesz coś wymyślać...
  • Re: Ruszyli!!! Autor: ~maklero [46.169.62.*]
    tak ikarus to stary autobus nie wiele wie o lotach:)

• Re: Ruszyli!!! Autor: ~Lp [89.64.33.*]
    Z Waw do Palma de Mallorca ponad 180 osob, do Heraklionu 180 osób ( pojemność B737 to 189pax). Powiedz mi jak wyliczyleś te 10%? Bo na moje, zaokrąglając to brakło ci zera na końcu. Rozwiewając wątpliwości skąd wziąłem te liczby, tak - pracuje na lotnisku
  • Re: Ruszyli!!! Autor: ~Realista [212.180.228.*]
    Lp brawo w końcu ktoś dobrze liczy ...189 PAX.. kolejne pewnie tak samo się zapowiadają małymi krokami znowu rozkrecą loty bo popyt na wycieczki jest tylko media negatywnie pompują.. COVID... wróci pierwsza partia z wycieczek i będzie dobrze..
  • Re: Ruszyli!!! Autor: ~ar [85.221.140.*]
    Latanie na wakacje z biurami podróży jest w obecnych czasach zdecydowanie bardziej racjonalne niż indywidualne planowanie wakacji. Rejs czarterowy jest zakontraktowany w obie strony i zawsze ma przywieźć do kraju wszystkich pasażerów, których wywiózł. Pasażer rejsu charterowego ma więc o wiele większą pewność, że jego rejs nie zostanie anulowany, niż pasażer linii regularnej, nawet w przypadku powrotu restrykcji sanitarnych. W przypadku lotu samolotem rejsowym, pasażer leci na własną rękę i na własne ryzyko. Fala zakłóceń rejsów linii regularnych jest dziś ogromna, dlatego dla ludzi chcących odpocząć w spokoju na wakacjach polecam lot czarterem z naszymi partnerskimi biurami podróży. Biura podróży, hotele i restauracje są gotowe do przyjęcia turystów. Prosimy jedynie, by przed lotem zapoznać się z procedurami bezpieczeństwa i wymogami stawianymi przez kraj docelowy – mówi Grzegorz Polaniecki.

i co wy na to? jeżeli ma rację to biura podróży mogą szybko straty odrobić
  • Re: Ruszyli!!! Autor: ~Realista [212.180.228.*]
    Koleś jest połapany wie co mówi .... na pewno to ruszy nie biję piany ale mam dobre przeczucia...
  • Re: Ruszyli!!! Autor: ~Dawid [37.47.216.*]
    https://www.facebook.com/181889638522955/posts/3373944989317388/?d=n
    10% ?
[x]
ENTER -0,19% 51,90 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.